Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Woodstock i po woodstocku. Najwyższy czas zabrać się za zaległości muzyczne. Na dzień dobry Soulfly - Archangel. W kolejce potem jest Fear Factory - Genexus, Bullet for My Valentine - Venom, Krisiun - Forged in Fury oraz Nile - What Should Not Be Unearthed. Po przesłuchaniu wszystkiego postaram się klepnąć jakąś notkę i odczucia co do każdej CD.
Najnowszy Ajron. Jak puściłem to mój młody zajęty innymi zajęciami zapytał: "Czy to nowy kawałek Guns"n" Roses"? Dopiero jak usłyszał Dickinsona to westchnął...ach to pewno najnowszy IRON MAIDEN Speed of Light
Jeżeli chodzi o Speed Of Light to na imprezę ten wydaję mi się lepszy.
Ubawiłem się. Wyszło mi, że "Lubisz swojskie, ludowe klimaty, podoba się Tobie nawet Zakopane latem i nie przeszkadzają Ci kolejki na Giewont, o tym warto napisać piosenkę! Podejmie się tego z chęcią Golec uOrkiestra"