Jest drugi album Oberschlesien.
Poziom splagiatowania nieco spadł, ale nadal jest w "górnej strefie stanów wysokich"
Ale nic to, i tak mi się podoba.
W okładce zmienili tylko "I" na "II". Oszczędnie
krutom napisał(a):Ale nic to, i tak mi się podoba.
romuald22 napisał(a):
...ale dla mnie wybór w tej niekomfortowej sytuacji będzie prosty.
Suicide Messiah
MRK napisał(a):krutom napisał(a):Jakoś do tej pory mi umknęli, może przez ten growl'owy wokal. Nie przepadam, gardło mnie boli
Growl tylko na pierwszych dwóch plytach (Lost Paradise i Gothic). Posłuchaj chociażby tych kawałków z Shades Of God...ewentualnie Icon i Draconian Times, ze względu na "osłabienie mocy":).
MRK napisał(a):Widzę, że zaległości nadrobione .
DCK napisał(a):MRK napisał(a):Widzę, że zaległości nadrobione .
Ostatnio ciągle w rozjazdach jestem, a że służbowe auto nie ma CD jest tylko wejście USB nie mam za bardzo jak nadrabiać zaległości. Musiałbym wszystko konwertować do mp3 a na to tez mi niestety brak czasu. Mam nadzieję, ze jesień/zima będzie spokojniejsza i sobie to powetuję.
Co do dyskusji 100 stron temu - pamiętam
MRK napisał(a):DCK napisał(a):MRK napisał(a):Widzę, że zaległości nadrobione .
Ostatnio ciągle w rozjazdach jestem, a że służbowe auto nie ma CD jest tylko wejście USB nie mam za bardzo jak nadrabiać zaległości. Musiałbym wszystko konwertować do mp3 a na to tez mi niestety brak czasu. Mam nadzieję, ze jesień/zima będzie spokojniejsza i sobie to powetuję.
Co do dyskusji 100 stron temu - pamiętam
Ale pomieszalem . Zacytowalem krutoma odpisujac DCK:-).
MRK napisał(a):Jest też nowy kawałek od almighty SLAYER. Nowy kawalek i ujawniona okladka. Jest baaaardzo dobrze. We wrześniu z wywieszonym jezorem będę biegł do sklepu.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko