romuald22 napisał(a):bluesman napisał(a):a tego faceta cenię za spontaniczność, wybaczcie Satriani i Petrucci, Vaie and HGW
Się zobaczy w lipcu po raz czwarty w życiu.
szczęściaż
I ten Gibson SG .........
DCK napisał(a):Informacyjnie - Nowy singiel Nightwisha
Zbyszko666 napisał(a):DCK napisał(a):Informacyjnie - Nowy singiel Nightwisha
Właśnie jestem na Etapie słuchania nowego "CD" przed premierowo się udało.
Zbyszko666 napisał(a):. Jestem ciekawy co wypuszczą dzisiaj panowie z sosnowieckiego Frontside, bo po przesłuchaniu utworu
mam znowu bardzo mieszane uczucia co do kolejnego wydania. "Prawie Martwy" mam nadzieję, że nie będzie słabą płytą, albo zrobiona podobnie na styl ostatniej.
MRK napisał(a): "Sprawa jest osobista" była płyta dobra dla np. Romualda, choć nie wiem, czy ją przelknal:-)
DCK napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):DCK napisał(a):Informacyjnie - Nowy singiel Nightwisha
Właśnie jestem na Etapie słuchania nowego "CD" przed premierowo się udało.
Nowy CD Nightwisha? Ciekawy jestem Twoich wrażeń po odsłuchaniu całości
MRK napisał(a):Kurcze... Czy tylko ja mam wrażenie, że - póki co - ten rok jest mega nudny. Zaczął się kwiecień... Wg mnie dopiero cztery ciekawe płyty się ukazały... Nudy... Jak pisałem wcześniej, płyta roku już jest, ale czegoś ciekawego posluchalbym jeszcze.
A dzisiaj...
MRK napisał(a):Płyta powinna mieć tytuł "Całkiem martwy" i tytuł ten powinien mówić o tym, że już nic więcej nie wydarzy się pod szyldem FS. Biorę poprawkę na to, iż znając przewrotnosc Dzwonka i spółki, pozostała część płyty może juz być ok, ale... to tylko poprawka.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko