Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zbyszko666
Cromaniak
Re: ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 08.02.2015 19:00

Zapomniałem o CC w podsumowaniu no ale...

Dzisiaj kolejna informacja na początek roku za rok :D

http://www.imprezyprestige.com/manowar_torwar.php

Mogłem skorzystać wtedy jak byli w Katowicach, a teraz wypada tak, że trzeba jechać do stolicy na show. Kwestia przemyślenia bo i daleko jeszcze do koncertu.. :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.02.2015 21:06

Tak Was tu czasem podczytuję :wink: i nie ukrywam, że nie rozumiem nawet połowy z tego co piszecie.. :roll: :mrgreen:
A już niektórych klimatów to już w ogóle nie ogarniam..... :roll:

Ale w sumie lubię:

Żaden tam to, czy nowości.....taka tam...dziadkowa muza. :oczko_usmiech:

Sorry za OT. :smo:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2015 21:11

anakin napisał(a):...

Czasami można tu takie OT :smo: uczynić. Co by nie zmonopolizować tematu jedynym słusznym gatunkiem czy też stylem. :smo:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.02.2015 21:15

jara napisał(a):

Czasami można tu takie OT :smo: uczynić. Co by nie zmonopolizować tematu jedynym słusznym gatunkiem czy też stylem. :smo:

Już Ci widzę "pysk" za OT-a zdjęli to filozofujesz... :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 08.02.2015 21:23

anakin napisał(a):
jara napisał(a):

Już Ci widzę "pysk" za OT-a zdjęli to filozofujesz... :mrgreen:

Nie był za OT. Był za komentowanie. A zrobiłem to śpiewająco :lol: :smo: .

A tak w temacie, to dla mnie jeden z najlepszych utworów w historii muzyki, z dwiema genialnymi solówkami .

Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 09.02.2015 00:19

jara napisał(a):

w sumie gatunek Rocka, Metalu tutaj przeważa zdecydowanie. :twisted:
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 09.02.2015 19:15

Zbyszko666 napisał(a):Skoro już luty to moje zestawienie roku 2014 wygląda tak :)

Ooo...Widzę, że w 30% jest zgoda. Nie spodziewałem się. :)
MRK napisał(a):To teraz ja.

Lubię jak piszesz w wątku muzycznym bo przynajmniej dowiaduję się o istnieniu zespołów których nazw nawet nie znałem. :)

Co do ostatniej płytki "Machine Head" - pełna zgoda. Gówno do kwadratu biorąc pod uwagę to na co ich stać.
Killer Be Killed - tak to od Ciebie zaraza :wink: .
Twoja jedynka - Mastodon. No cóż. Zdaję sobie sprawę, że to niebanalna muza. Niestety u mnie nie przeszła z jednego ucha do drugiego. Mózg coś zablokował. 8) :wink:

jara napisał(a):Moje upodobania muzyczne nie idą z duchem czasu. Raczej sięgają przeszłości.

OK. Ale widziałeś/słuchałeś moja "trójkę" w zestawieniu płyt zagranicznych?

anakin napisał(a):Ale w sumie lubię:...

No.
I tego się musimy trzymać. Niech kolega tu częściej mnie popiera bo z tego co widzę to klimaty muzyczne mamy podobne.
...................................................................................................................................................

A tych wszystkich wrzeszczących padlinożerców promowanych przez MRK i Zbyszko666 wsadzamy do lodówki. 8) :wink: :lol:

Chłopaki macie dwa dni żeby mnie zrównać z ziemią po tym co napisałem. Potem reklamacji nie przyjmuję. :lol: :wink:

Z ostatniej (moja czwórka chyba) "Back From The Abyss"

ORANGE GOBLIN
Mythical Knives
Blood Of Them
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 10.02.2015 17:58

jara napisał(a):Zawsze jeżdżą ze mną Guns & Roses, Pink Floyd, Deep P., Led Zeppelin, Black Sabbath, The Beatles i Bon Jovi. Czyli żadna sensacja, ale tego właśnie lubię słuchać. Kolejność przypadkowa. A w 2014 roku zawiodłem się na Slashu, podobało mi się U2 i Pink Floyd i Judas Priest. To tak na szybko. Listy nie ułożę, bo za mało śledzę, co nowego na rynku.

No to masz tu czego słuchać, bo te klimaty jednak dominują:).

Zbyszko666 napisał(a):Zapomniałem o CC w podsumowaniu no ale...

A kaj je Vader? Myślałem, że będzie.

anakin napisał(a):Tak Was tu czasem podczytuję :wink: i ....

Wszelki duch Pana Szatana chwali... Ciebie przywiało? :) Ale nutę zacną wrzuciłeś. Wątek w sam raz. Też od tego zaczynałem, tylko potem innych wrażeń zacząłem szukać:)... ale za Panterę to się napić kiedyś trzeba będzie :mrgreen:

anakin napisał(a):A już niektórych klimatów to już w ogóle nie ogarniam..... :roll:

A co wytłumaczyć??:)

Do "dziadowania" się odniosę potem.

romuald22 napisał(a):Lubię jak piszesz w wątku muzycznym bo przynajmniej dowiaduję się o istnieniu zespołów których nazw nawet nie znałem. :)
....
Twoja jedynka - Mastodon. No cóż. Zdaję sobie sprawę, że to niebanalna muza. Niestety u mnie nie przeszła z jednego ucha do drugiego. Mózg coś zablokował. 8) :wink:

Podrzucać Ci kolejne nazwy??:)
A odnośnie Mastodona... popracuj nad odblokowaniem:).

romuald22 napisał(a):
A tych wszystkich wrzeszczących padlinożerców promowanych przez MRK i Zbyszko666 wsadzamy do lodówki. 8) :wink: :lol:

Chłopaki macie dwa dni żeby mnie zrównać z ziemią po tym co napisałem. Potem reklamacji nie przyjmuję. :lol: :wink:

Teraz nie mam czasu, ale zdążę z reklamacją:). Pewno dziś późnym wieczorem, w nocy się ją złoży:). Wrzeszczący padlinożercy...phi... pogadamy o ckliwych popierdółkach i naćwiekowanych gejach jeżdżących po scenie na Harleyu:).
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 10.02.2015 18:33

MRK napisał(a):A kaj je Vader? Myślałem, że będzie.

Liczyłem na Anakina w tej kwestii. :wink: :)

MRK napisał(a):Podrzucać Ci kolejne nazwy??:)

Daj odsapnąć. :)
Walczę z tymi poprzednimi tymczasem. Ten Ghost Brigade nawet mi całkiem "siadł". Dzięki.

MRK napisał(a):Teraz nie mam czasu, ale zdążę z reklamacją:). Pewno dziś późnym wieczorem, w nocy się ją złoży:). Wrzeszczący padlinożercy...phi... pogadamy o ckliwych popierdółkach i naćwiekowanych gejach jeżdżących po scenie na Harleyu:).

No nad Halfordem się nie znęcaj. Stara się chłopak jak może.
No i nade mną dzisiaj też się bardzo nie znęcaj.
Mam dzisiaj urodziny. Poważnie.
:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 10.02.2015 20:28

romuald22 napisał(a):No.
I tego się musimy trzymać. Niech kolega tu częściej mnie popiera bo z tego co widzę to klimaty muzyczne mamy podobne.

Chętnie, aczkolwiek to ja tylko takimi starociami się posługiwać umiem... :?

MRK napisał(a):Wszelki duch Pana Szatana chwali... Ciebie przywiało? :) Ale nutę zacną wrzuciłeś. Wątek w sam raz. Też od tego zaczynałem, tylko potem innych wrażeń zacząłem szukać:)... ale za Panterę to się napić kiedyś trzeba będzie :mrgreen:

No cóż, nie samym Modern Talking człowiek żyje.... :lol:
A co do napicia, to jak nie, jak tak... :mrgreen:
Tylko sie pospiesz, bo ja coraz więcej rozlewam.. :roll: :oczko_usmiech:
romuald22 napisał(a):
MRK napisał(a):A kaj je Vader? Myślałem, że będzie.

Liczyłem na Anakina w tej kwestii. :wink: :)

Nie, ten Vader się nie nadaje.. :roll: :oczko_usmiech:
romuald22 napisał(a):Mam dzisiaj urodziny.

:mrgreen:
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 10.02.2015 20:39

romuald22 napisał(a):Mam dzisiaj urodziny. Poważnie.

Ożeż Ty! Przy najbliższej okazji już ja się z Tobą za zatajanie tego faktu policzę!!!

Tymczasem wszystkiego najlepszego!

Aha, i na dokładkę coś o czym Ci mówiłem w sobotę ale nie chciałeś posłuchać :evil:

:mrgreen:
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 10.02.2015 21:03

anakin napisał(a):Chętnie, aczkolwiek to ja tylko takimi starociami się posługiwać umiem... :?

Nowości nowościami ale prędzej czy później człowiek wraca do muzycznych "staroci".
Dzięki za Panterę.

SgwdYrEira napisał(a):Ożeż Ty! Przy najbliższej okazji już ja się z Tobą za zatajanie tego faktu policzę!!!

Nic nie orzę.Nic nie oram. Nie wiem jak to się pisze ale ostatnio nic nie zaorałem. :wink:
Nic nie zatajam.
Jakbyś się zapytał kiedy mam urodziny to bym Ci powiedział. A Ty pytałeś o milion innych spraw.
Albo to ja pytałem?
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 10.02.2015 21:50

romuald22 napisał(a):
SgwdYrEira napisał(a):Ożeż Ty! Przy najbliższej okazji już ja się z Tobą za zatajanie tego faktu policzę!!!

Nic nie orzę.Nic nie oram. Nie wiem jak to się pisze ale ostatnio nic nie zaorałem. :wink:
Nic nie zatajam.
Jakbyś się zapytał kiedy mam urodziny to bym Ci powiedział. A Ty pytałeś o milion innych spraw.
Albo to ja pytałem?

Ja nie pytałem? No przestań! Pierwsze co zrobiłem, to o to spytałem ;) A może to Ty pytałeś :roll: lub nie pytałeś :roll: już nie pamiętam :D

Aaaa, piwniczka mnie się spodobała :) Jak nie zapomnę to przy okazji przywiozę dwa wygodne fotele. Będziesz tylko musiał ten sprzęt audio z półki uruchomić :mrgreen:

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.02.2015 07:36

romuald22 napisał(a):Mam dzisiaj urodziny. Poważnie.

:papa:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 11.02.2015 08:29

romuald22 napisał(a):Ten Ghost Brigade nawet mi całkiem "siadł".

Cala plytka ma swietny klimacik. Musze sie wziac za starsze plytki, bo nie znam.

romuald22 napisał(a):No i nade mną dzisiaj też się bardzo nie znęcaj.
Mam dzisiaj urodziny. Poważnie.

No i kurcze, poki co, "fukslo" Ci sie. Kuzynostwo wczoraj przyjechalo na slub prosic. Slabym dzisiaj z rana, wiec zamiast OPR trzymaj zyczenia. Najlepszego!

anakin napisał(a):No cóż, nie samym Modern Talking człowiek żyje.... :lol:
A co do napicia, to jak nie, jak tak... :mrgreen:
Tylko sie pospiesz, bo ja coraz więcej rozlewam.. :roll: :oczko_usmiech:

Taaa... Jeszcze CC Catch zapewne.
Odnosnie delirium tremens zakodowalem. Postaram sie pospieszyc:).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 466
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone