krutom napisał(a):... ale weldon chyba nie.
Bo my z Jackiem dyskusję o tym skończyliśmy chyba wcześniej
Tylko wtedy jeszcze była nadzieja na powrót na scenę.
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):Machine Head chyba chcą trzymać zasadę nagrywania płyt albo bardzo dobrych, albo złych.
Podaj Twoją klasyfikację.
krutom napisał(a):No co ty, mam wszystko co udało mi się zdobyć w Rockserwisie.
U Idiotów nie było.
Często słuchaliśmy ich w samochodzie z żoną i córką.
Musiałem sprzedać (auto) bo mu się szyby telepały.
Szkoda, że zawiesili działalność.
I nie zawaham się użyć: kurwa, czemu takie kapele nie są w stanie wyżyć z muzyki w PL
krutom napisał(a):MRK napisał(a):Masz obie płytki Division By Zero, czy zagadać o którąś kumpla, bo w rockserwis jest jedna?
Mam obie.
Wcześniej wydali 2 demówki, ale te są nieosiągalne.
Pozdrawiam
krutom napisał(a):MRK napisał(a):Masz obie płytki Division By Zero, czy zagadać o którąś kumpla, bo w rockserwis jest jedna?
Mam obie.
Wcześniej wydali 2 demówki, ale te są nieosiągalne.
Pozdrawiam
MRK napisał(a):Całkowicie zapomniałem!!!! Krutom, a to znasz? Nie wiem, czy kiedykolwiek trafiłeś, ale liczę na to, że tak. Słuchaj i płacz:).
Resztę znajdziesz na YT. Jeden z pierwszych składów, w którym usłyszysz wcześniej wspomnianego perkusistę Division By Zero!
Tak cholernie szkoda tego bandu. Wszystko genialne! Głównodowodzący ma teraz studio tatuażu w UK, reszta albo dalej związana z muzą (poprzez np DBZ), albo rzuciła instrumenty w kąt. Stronka ---> http://www.bronx.art.pl/glowna.html
Szkoda, że przepadli... Wielka szkoda...
EDIT: Jak Ci się spodoba, to mogę podesłać na maila jakieś nagrania, bo gdzieś na płytkach jakieś empeczy leży. Kasetę jeszcze mam, ale tej nie oddam:).
Zbyszko666 napisał(a):Po przesłuchaniu "ruskiej wersji" nowego slipknota dochodzę do wniosku ,że niektóre kawałki naprawdę są godne uwagi i zdecydowanie płyta się wyróżnia. Tylko czasami zdarza się ,że Corey zalatuje Stone Sour jakby wersji x2 szczególnie w utworze Goodbye. Jakbym miał wybierać utwory najlepsze to The Devil In I , Lech , The Negative One , Custer..
MRK napisał(a):
Popełnię może wieczorem mała reckę...
Vjetar napisał(a):Młody przyniósł do domu i hałasuje
I'm Coming Back - Saliva
A miał odkurzaczem hałasować...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko