http://www.youtube.com/watch?v=qUYusefx_U8
Wczorajszy Koncert Moonspell w Krakowie
Zbyszko666 napisał(a):Nie wiem czy są zwolennicy tej grupy czy takiego gatunku jaki wykonywał: Blaze of perdition to zapewne słyszeli lub czytali...
MRK napisał(a):Panowie z fińskiego Poisonblack wydali szóstą płytę. Jakoś nie przyuważyłem premiery i dopiero co się na nią natknąłem. Z racji tego, że jestem mega fanem Sentenced i do grobowej deski będę (nie samym wrzaskiem człowiek żyje:)), a Poisonblack zakładał wokal wcześniej wspomnianego, płytka pewno znajdzie miejsce na półce, jak i poprzednie...skoro Sentenced już nic nie nagra:/.
Romuald, coś dla Ciebie, przynajmniej tak mi się wydaje.
Home Is Where The Sty Is
romuald22 napisał(a):Poisonblack - nie znałem. Brzmią fajnie. Zainteresuję się. Dzięki .
romuald22 napisał(a):Sentenced - pamiętam, że podobały mi się "Down", "Frozen". Potem jakoś o nich zapomniałem. Będę musiał pogrzebać w swoich starszych "zasobach" celem odświeżenia.
Tym bardziej, że już przypominam sobie coś z "Down" (1996).
DCK napisał(a):Nie wiem czy ktoś już wrzucał, jeżeli się to nawet powtórzy to warto:
BLACK SABBATH w Atlas Arenie!!!
Zbyszko666 napisał(a):DCK napisał(a):Nie wiem czy ktoś już wrzucał, jeżeli się to nawet powtórzy to warto:
jutro już rezerwacja biletu leci
DCK napisał(a):Zbyszko666 napisał(a):DCK napisał(a):Nie wiem czy ktoś już wrzucał, jeżeli się to nawet powtórzy to warto:
jutro już rezerwacja biletu leci
Chyba nie potrzebnie wrzucałem bo jak tak pójdzie to braknie dla mnie biletu
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko