Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.10.2013 22:22

Cały czas łoicie... :) ... czas na coś spokojniejszego.

Stereophonics - Graffiti on the Train

Pozdrawiam.
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 09.10.2013 23:18

To na dobranoc z tegorocznej płyty Stevena Wilsona "The Raven That Refused To Sing"

Drive Home

:papa:
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 10.10.2013 17:21

Planette +
piątek 11.10 godz. 20:55

lub
niedziela20 października 21:45
"Lemmy"

za nc+:
Autorzy dokumentu "Lemmy" - Greg Olliver i Wes Orshoski - przez ponad trzy lata wszędzie towarzyszyli Lemmy'emu: począwszy od jego zagraconego mieszkania w Hollywood, aż po największe europejskie stadiony, na których koncertował Motörhead. Udało im się złapać ciche i spokojne momenty, które Lemmy spędził w domu czy chwile spędzone na jam sessions z Dave'em Grohlem, byłym perkusistą Nirvany, założycielem grupy Foo Fighters. Ich dokument odsłania nieznane oblicze Lemmy'ego - filozofa, człowieka zabawnego, ale i skomplikowanego.

W dokumencie wypowiadają się m.in. Joan Jett, Mick Jones z The Clash, basista Joy Division i New Order, Peter Hook, Billy Bob Thornton czy wrestler Triple H.

czytaj wiecej: http://www.planeteplus.pl/dokument-lemm ... z2hKvFquUC
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 12.10.2013 15:42

Interseal napisał(a):Cały czas łoicie... :) ...

Nieprawda :)
Ona Tańczy Dla Mnie

:wink:
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 17.10.2013 12:42

Wyżej dokument a TU cała nowa płytka Lemmie'go i spółki.
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 23.10.2013 19:08

Prosto, melodyjnie i po polsku.
Z LP - "MROCK'N'ROLL"

PLAN
Uwierz w Siebie
Klatka

Pozdrawiam
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 23.10.2013 19:39

Uważam, że to był i jest genialny numer

Nie mogę znaleźć wersji radiowej numeru grupy Samolot (z Markowskim) "Kolorowy telewizor" może ktoś ma
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 24.10.2013 12:01

Od kilku tygodni chodzi za mną jak cień.. :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=Mzr_4H68FsY
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 25.10.2013 17:17

Miałem okazję obejrzeć/wysłuchać sobie ostatnio koncert Slasha z jego ostatniej trasy promującej znakomity moim zdaniem album "Apocalyptic Love". Tym bardziej było mi miło gdyż miałem okazję być na jego koncercie w lutym w katowickim Spodku. Koncert ostatnio obejrzany różnił się zawartością z tym co widziałem na żywo ale prócz znanych mi utworów zawierał kilka nieznanych mi, a brzmiących całkiem dobrze. Uzupełniłem więc swoją znajomość muzycznej drogi Slasha o jego projekt z 2000 pt: "Ain't Life Grand".

SLASH'S SNAKEPIT
Mean Bone - (nieco mylący początek)
Life's Sweet Drug

Pozdrawiam
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 25.10.2013 20:50

Kurna chata nie podoba mi się ta płyta .........
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 25.10.2013 21:49

Czołem

Wrzucę cosik do tego muzycznego ogródka... Tym razem nie będzie darcia japy, na które nie ma zapotrzebowania:).

Posłuchajta tego...The Algorithm. Podobno taka muza robi się coraz bardziej popularna. Elektroniczny metal???? Nie jest to bardzo złe...ale mam nadzieję, że jak będę miał osiem dych na karku, to będą jeszcze młodzi, którzy będą pamiętać gitarę, bas, gary...
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 25.10.2013 21:58

MRK napisał(a):...
Wrzucę cosik do tego muzycznego ogródka... Tym razem nie będzie darcia japy, na które nie ma zapotrzebowania:).
Posłuchajta tego...The Algorithm. Podobno taka muza robi się coraz bardziej popularna. Elektroniczny metal???? Nie jest to bardzo złe...ale mam nadzieję, że jak będę miał osiem dych na karku, to będą jeszcze młodzi, którzy będą pamiętać gitarę, bas, gary...

Przed Rammsteinem w Spodku cosik takiego leciało. Przeżyłem. A na "darcie japy" zapotrzebowanie jest :-)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 25.10.2013 22:22

romuald22 napisał(a):... A na "darcie japy" zapotrzebowanie jest :-)

Ale nie na każde... :wink: Że np. jest nowy koncertowy TESTAMENT, który lada moment będę dzierżył w dłoni, to zapewne tak, ale np. takie darcie, którego to dzisiaj słuchałem już nie...czyli

God Of Emptiness - 20 lat temu nagrali C-U-D-O
Blinded By Fear - 1995r. podwaliny pod pewne dzisiejsze "kierunki"...płyta namieszała niemiłosiernie pod koniec XX w.

No!:) Tak więc o takie darcie japy mi chodziło:)
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 26.10.2013 02:50

romuald22 napisał(a):
MRK napisał(a):...

Przed Rammsteinem w Spodku cosik takiego leciało. Przeżyłem. A na "darcie japy" zapotrzebowanie jest :-)

z tym utworem nie ma tak źle :twisted:

Combichrist !
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 27.10.2013 15:36

Chłopaki ubrane jak w pewnym filmie którego tytułu strach wymienić :wink: :lol: na tym forum.

ORDEN OGAN
The Things We Believe In

A dziadek ciągle ma pasję. Podziwiam go. Prawdopodobnie kiedyś też tak skończę :wink: :lol:

UDO
Metal Machine
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 417
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone