Niektórzy go lubią, niektórzy nie znają.
Ja tak przypomniałem sobie płytę z 2009 - "Trio".
Pierwszy utwór - ballada rockowa prawie ponadczasowa.
![Wink :wink:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_wink.gif)
Drugi - trochę rokendrola.
![Wink :wink:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_wink.gif)
LIPALI
Życie Cudem
TKM
Fatamorgana napisał(a):Jak ktoś ma wątpliwości, że w wieku 68 lat można jeszcze poruszyć tłumy tym samym co przez poprzednie 40 lat to wczoraj miał okazję się przekonać w Rybniku podczas show Roda Stewarta.![]()
Są piosenki, które nie zestarzeją się nigdy...![]()
![]()
Psia pogoda, ale za to deszcz wziął na wstrzymanie aż do końca koncertu.
W porównaniu do Gun's Roses to hmmmm... było o wiele lepiej w mojej opinii.
Muzyka wprawdzie całkiem inna, ale ten gość niewiele stracił w głosie w porównaniu do Axla.
Wtedy słyszałem muzykę ale ledwo słyszałem wokalistę- teraz słyszałem i to i to.
krutom napisał(a):...
Romek, byłeś na "Męskim graniu"?
romuald22 napisał(a):krutom napisał(a):...
Romek, byłeś na "Męskim graniu"?
Nie.
Proszę Cię. Co to za "męskie granie" ???![]()
![]()
romuald22 napisał(a):Natomiast z rockowej drogi nie zeszły - a wręcz pokazały że jak najbardziej im ona pasuje - nasze instrumentalne dinozauryze Śląska.
...
Interseal napisał(a):... trochę inne podejście do gitary i instrumentów szarpanych.
Z lat mojej młodości![]()
.
Koncertowo - 3/6 składu King Crimson z lat dziewięćdziesiątych i David Sylvian w utworze: Wave
Ten facet z szeroką deską w ręcęto Trey Gunn i instrument o nazwie Chapman Stick
Pozdrowienia.
Interseal napisał(a):Lata temu przedstawiłem to, co powyżej. Niedawno znalazłem to, co poniżej. Pełne zaskoczenie. Nie wiedziałem o istnieniu tego wykonania pomimo, że posiadam w domu oficjalny CD z tego koncertu.
... i tak dla najwytrwalszych![]()
Sylvian & Fripp - Exposure
l
romuald22 napisał(a):Piterkiem Gabrielkiem mi tu mocno zalatuje co oczywiście nie przeszkadza, wręcz zachęca.![]()
PS: Szykuj płytkę![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko