Re: ogólna dyskusja na tematy muzyczne
napisał(a) MRK » 28.08.2013 08:00
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):Ano właśnie...Kanały internetowe to trochę inna sprawa. Mówię o radyjku, które poleci w samochodzie, w kuchni przy pichceniu itp...a póki nie mamy Siriusa w Polsce...chyba nie mamy...to w samochodzie nie puścimy np "w ciężkim stanie".
Nie gniewaj się ale ja to chyba z tej starej daty jestem. Oj jakie radyjko chodzi?
Co to znaczy "
póki nie mamy Siriusa w Polsce" i co to znaczy
"w samochodzie nie puścimy np "w ciężkim stanie"???
Radio satelitarne. Od groma kanałów, z jaką muzą tylko chcesz. Rok temu, jak byłem w Stanach, wypożyczyłem samochód właśnie z czymś takim... Byłem ciekaw, szto eto i zacząłem się bawić. Cudna sprawa. Towarzyszyło mi przez 1700km jazdy po USA, nie gubiąc zasięgu nawet przez ułamek sekundy. Z tego co wiem, to o ile w niektórych samochodach w Polsce, takie moduły radiowe są już zamontowane fabrycznie, to niestety i tak nie ma możliwości odbioru...ale myślę, że to kwestia czasu. Naprawdę, fajna sprawa.
Wiem, że już pojawiły się aplikacja na wszelkie smartphony...ale nie sprawdzałem, czy to już hula.
EDIT:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sirius_Satellite_Radio --------> tutaj jest trochę informacji:)