weldon napisał(a):Bogowie nie umierają
DCK napisał(a):MRK napisał(a):Z racji bycia świeżo po koncercie, wrzucę to...
Zespół genialny. Szkoda, że nie zagrali ani jednego kawałka z Powstania..., no ale...były inne:).
Jak na żabojadów całkiem całkiem. Możesz rozwinąć temat Powstania? Nagrywali coś na ścieżkę do filmu/gry? Do tej pory z powstaniem raczej Sabaton kojarzyłem
DCK napisał(a):... i odsłuchiwanie przy Raciborskim...
greenrs napisał(a):Zaskoczyłeś mnie! Nie widziałem, że akurat Ty lubisz takie klimaty...
romuald22 napisał(a):TEXAS- "Southside" (1989)
greenrs napisał(a):Mnie zanadto zalatuje country... a od country tylko krok do disco (disco-polo rzecz jasna)
romuald22 napisał(a):A propos disco polo.
Polska telewizja cyfrowa oferuje w którymś pakiecie taki program Polo TV. Jak mam kiepski nastrój to sobie go włączam - na 30 sekund wystarczy .
Pozdrawiam
MRK napisał(a): Ja osobiście jestem otwarty na każdą dobrą muzę, aczkolwiek wiadomo, że siedzę raczej w ciężkich klimatach. Warunek jeden: muza musi być dobra, a tej czasem trzeba ze świecą szukać:).
jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dobry Wieczór wszystkim.
Wczoraj w nocy wróciłem z koncertu Bon Jovi z Gdańska.
Obiecałem Romkowi relację. Będzie lecz nie dziś. Nie mam głowy.
dla mnie koncert super
Serce w pasy napisał(a):Byłeś? Dla mnie też.
Nawet powiedziałem do żonki, że jakby mnie kto zapytał 20 lat temu, że Bon Jovi zagra w Polsce to bym mu popukał w głowę!
jara napisał(a):Serce w pasy napisał(a):No to Ty stary jesteś
30 lat temu nie słuchałem Bon Jovi tylko Natalii Kukulskiej:)
oj tam, oj tam...co zrobić . Ale teraz jest ostatni czas na obejrzenie idoli z młodości.
Serce w pasy napisał(a):Co prawda, to prawda. Na Scorpionsów nie pojechałem bo mnie nie kręcili. Mimo,że był to ich ostatni koncert
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko