ToolSober
To jedna z kapel na moją bezludna wyspę.
Tak swoją drogą, kto wymyślił, ze tylko jedna płyta
![Question :?:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_question.gif)
Ja bym zabrał cały kontener
![Laughing :lol:](https://www.cro.pl/images/smilies/icon_lol.gif)
krutom napisał(a):romuald22 napisał(a):... W riffach Petersona odnależć można melodię.![]()
No dobra, trochę można znaleźć.![]()
krutom napisał(a):Solówki fajne. To jest to, czego ostatnimi czasy brakuje Metallice.
MRK napisał(a):Malina!! Nie tak dobre, jak The Gathering, ale dobre. Zapraszam na koncert do Katowic. Jak dla mnie, to Indianin i spółka powinny zagrać na The Big Four zamiast Megadeth.
romuald22 napisał(a):
Co do Metalliki. Jakoś bez echa przeszła (tutaj też) ich ostatnia EPka - "Beyond Magnetic". 4 Utwory, a prawie 30 minut muzyki.
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):Malina!! Nie tak dobre, jak The Gathering, ale dobre. Zapraszam na koncert do Katowic. Jak dla mnie, to Indianin i spółka powinny zagrać na The Big Four zamiast Megadeth.
Kiedy koncert?
Co do Megadethu to Rudy fajnie skrzeczy. Wolałbym nie usłyszeć Anthraxu z Belladonną. Bush miał taki mniej pedalski głos
. (za przeproszeniem oczywiście
)
MRK napisał(a):A odnośnie Anthrax... nie bluźnij!!! Bush, pierwsza klasa - fakt, ale Belladona to Among The Living, Spreading The Disease itp....
romuald22 napisał(a):MRK napisał(a):A odnośnie Anthrax... nie bluźnij!!! Bush, pierwsza klasa - fakt, ale Belladona to Among The Living, Spreading The Disease itp....
No wiem, wiem.
Ale jakoś wolę Chucka Billego czy nawet Hetfielda. A ostatnio Wielkiego Tatusia Ricza - jak widziałeś/słuchałeś![]()
MRK napisał(a):19.XI i nie Katowice, a Krakow. Pomyłka.... Bilety troszkę odstraszają (95zł), ale... pewno będę.
sharky napisał(a):MRK napisał(a):19.XI i nie Katowice, a Krakow. Pomyłka.... Bilety troszkę odstraszają (95zł), ale... pewno będę.
Jak w tym kawale o sprzedaży rowerów na Placu Czerwonym:
Nie Katowice tylko Kraków....
Nie 19. XI tylko 16. XI....
Nie Testament.... no tu się akurat zgadza![]()
Źródło
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko