Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.12.2011 10:01

weldon napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Oni inaczej mają struny głosowe rozmieszczone i tyle :wink:

Jakbyś tyle wieków śpiewała, rytmicznie gimnastykując się przy zbiorach bawełny,
to też by ci zmutowały i też byś tak śpiewała ;)

Nie pleć :roll: Oni się rodzą geniuszami i tyle.
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.12.2011 10:03

romuald22 napisał(a):
mahadarbi napisał(a):Mam ciary :roll:...

Ale w którą stronę ? :wink:

We właściwą :wink:
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 30.12.2011 10:34

mahadarbi napisał(a):
To co, jeszcze coś?

Jasne. Randy zawsze i wszędzie, nawet w pracy :wink:
Choć przy dzisiejszym ciśnieniu na pobudzenie potrzebuję oprócz kawy też trochę dziarskich, karaibskich rytmów

Pozdrawiam
K
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.12.2011 10:40

Bosko... odpływam normalnie, taaaaaak... :D Cudo :!:

A znasz mojego Jamiego?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.12.2011 10:44

mahadarbi napisał(a): Oni się rodzą geniuszami i tyle.

Jasne. Geniuszami ... ;)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.12.2011 10:45

Weldon, ja Cię proszę, nie spłycaj tematu :twisted: :lol:
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.12.2011 10:50

Janusz Bajcer napisał(a):
romuald22 napisał(a):Panie Januszu. Mam do Pana szacunek ale skoro dzisiaj sie Pan tu pojawił zapytam.
Dlaczego sie Pan tak chętnie udziela w wątkach forum zwanych (przeze mnie ) kompletnie pobocznymi dla istoty tego forum???

Zwane przez Ciebie poboczne wątki :wink: też są częścią forum i nie widzę nic zdrożnego w nich się udzielać. :idea:

No tak oczywiście. Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.
I nie pytałem o zdrożność.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.12.2011 11:01

mahadarbi napisał(a):Weldon, ja Cię proszę, nie spłycaj tematu :twisted: :lol:

Och, wprowadzam, pomału, karnawałowy nastrój :lol:

Zresztą, polecam, w ramach wprawienia się w ten nastrój, wpiszcie sobie w szukajkę YT hasło idols africa
- ręczę za poprawę nastroju :D

Żeby mnie kto o jakieś niechęci nie posadził, to fajne jest również to.

Polecam piątą minutę :wink:

romuald22 napisał(a):Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.

Kurcze, Romek więcej optymizmu :D

Podobno pojedynki w Polsce są zakazane, a jeżeli już, to nadal obowiązuje Kodeks Boziewicza, który nakazuje co prawda dezynfekcję broni białej coby pojedynek spowodował możliwie mały uszczerbek na zdrowiu, ale zakazuje też pojedynków toczonych z założenia do śmierci jednego z uczestników.

Zdaje się, że wciągnąłeś mnie w "jeden z pobocznych wątków" ;)

Pozdrawiam :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.12.2011 11:05

romuald22 napisał(a):No tak oczywiście. Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.

Jeśli chodzi o czas rozstania to pisałem, że cro-piaskownica jest duża i nie trzeba z niej wychodzić. :idea:

Pisałem też, że ta ankieta to dziecinada, ja bym jej wyniki przyjął z przymrużeniem oka i dalej robił swoje.

Jak Wojtek :wink: :lol:
romuald22
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 30.12.2011 11:51

Janusz Bajcer napisał(a):
romuald22 napisał(a):No tak oczywiście. Dzięki nim dla niektórych przyjdzie czas rozstania. Być może dla mnie.

Jeśli chodzi o czas rozstania to pisałem, że cro-piaskownica jest duża i nie trzeba z niej wychodzić. :idea:
Pisałem też, że ta ankieta to dziecinada, ja bym jej wyniki przyjął z przymrużeniem oka i dalej robił swoje.

Czytałem co Pan pisał.
Jest Pan góralem i dobrze Pan wie, że ze spraw postawionych ostro na ostrzu noża zjeżdża się tylko w jedną stronę. Niestety nieubłaganie stało się to honorowe po pewnych słowach które padły i tak to traktuje - pomimo rad Pana i Admina. Postawienie tegoż w pewnych słowach które się pojawiły nie ja wymyśliłem.
Teraz nie ma szarego koloru.
Z kolorów jest
A Whiter Shade of Pale - Annie Lennox
Pzdr
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.12.2011 13:41

romuald22 napisał(a):Jest Pan góralem i dobrze Pan wie, że ze spraw postawionych ostro na ostrzu noża zjeżdża się tylko w jedną stronę.

Mieszkam w górach, ale góralem nie jestem.
Urodziłem w Gliwicach, ale Ślązakiem tez nie jestem,
Rodzice pochodzą zza Buga, więc nie wiadomo kto ja jestem :wink:
Wychodzi na to, ze po prostu Polakiem :lol:
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 30.12.2011 23:25

mahadarbi napisał(a):Bosko... odpływam normalnie, taaaaaak... :D Cudo :!:

A znasz mojego Jamiego?

Wstyd się przyznać - nie znałem. Ale podoba mi się. Dzięki za link. Zaczynam studiować :wink:
Pozdrawiam
K
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 30.12.2011 23:46

Żaden wstyd, to moje odkycie zaledwie sprzed roku, więc nadal go pochłaniam bez gotowania :wink:

Gość jest mega! To, co robi na koncertach (niestety, był już dwa razy u nas, a ja go jeszcze nie znałam... :oops: ), przechodzi ludzkie pojęcie. Nie jest wcale daleki od prawdy w teledysku z palącą mu się pod palcami klawiaturą fortepianu 8O Muzyczny słuch absolutny, wyczucie rytmu, wrażliwość... nie chcę się po raz kolejny rozpływać (tym bardziej, że już sobie tu wcześniej na to pozwoliłam), ale energią obdzieliłby z 15 gwiazd. Miał polską narzeczoną ponoć :wink:

To, co? Na deser? :wink:
takie niby nic
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 31.12.2011 09:40

romuald22 napisał(a):... Facet po poważnych perypetiach zdrowotnych (w tym roku amputowano mu nogę) ale nie stracił weny.
LESLIE WEST
[/url]

Oj.. to nie wiedziałem nawet. :( Dzielny koleżka
Ale klasyka Lesiliego to Miissipi Queen (jeszcze z Mountain)

i po latach też w ładnej formie :)

A zobaczcie tego weteran... ten to bluesa chyba nawet w trumnie jeszcze zagra!
Jeden z największych - Johnny Winter (a.d. 1944)

a tutaj sprzed lat..

i jeszcze mój ulubiony - Rock and Roll Hoochie Koo

A tutaj R'n'R Hoochie Koo w wykonaniu autora Ricka Berringer (z bratem Johnnyego Edgarem). Też piękna wersja .. ileż w tym energii :)

blues and R'nR forever!!!
:)
krombocher
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krombocher » 31.12.2011 10:30

mahadarbi napisał(a):Żaden wstyd, to moje odkycie zaledwie sprzed roku, więc nadal go pochłaniam bez gotowania :wink:

Gość jest mega! To, co robi na koncertach (niestety, był już dwa razy u nas, a ja go jeszcze nie znałam... :oops: ), przechodzi ludzkie pojęcie. Nie jest wcale daleki od prawdy w teledysku z palącą mu się pod palcami klawiaturą fortepianu 8O Muzyczny słuch absolutny, wyczucie rytmu, wrażliwość... nie chcę się po raz kolejny rozpływać (tym bardziej, że już sobie tu wcześniej na to pozwoliłam), ale energią obdzieliłby z 15 gwiazd. Miał polską narzeczoną ponoć :wink:

To, co? Na deser? :wink:
takie niby nic

Deser pyszny, Ty to naprawdę potrafisz polukrować :wink:

Natomiast dziś ........ dziś zaczynam od takich rytmów, może uda się w nich dotrwać do Nowego Roku 8)

Pozdrawiam Sylwestrowo
K
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 347
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone