Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
RobCRO napisał(a):a którą to piosenkę Parni Valjak śpiewa Maleńczuk "Gdzie jesteście przyjaciele moi"??? melodia gdzieś mi chodzi po głowie, ale... nic więcej.
Kada kola krenu
Odświeżam temat
A nie znacie oryginalnych tytułów wszystkich kawałków z płyty "Yugopolis"
Janusz Bajcer napisał(a):Lesiu ja tego nie trawię, ale Cię nie potępiam I powracam z tej Irlandii ...
Januszu to ewidentnie Great Britan nie Ireland
P.S. Dodatkowo polecam : Iron Maiden "The Number Of The Beast" No i kurna powiedzcie mi, że avatar Drusilli do tego nie pasuje (przynajmniej na chwilę obecną, bo avatarki często zmienia)
Leszek Skupin napisał(a):No to jeszcze zapraszam tutaj Fear Of The Dark/Iron Maiden Mam nadzieję, że to przetrzymacie
ironi są całkiem spoko, żeby tylko ten Dickinson umiał śpiewać...
a co do ulubionych kapel metalowych z lat 80 tych nikt jeszcze nie wspomniał o ac/dc i tsa co niniejszym czynię
moje metalowe korzenie sięgają wieku ok. 8 -9 lat, mój starszy o 5 lat Brat (Pitt ) zaraził mnie tym - najpierw słuchałem chcąc nie chcąc (jak to w m4), a po jakimś czasie...zaczęło się i chyba trwa do dziś. generalnie znoszę metalowe kapelki do ciężaru sepultury włącznie.
ps. z nowych kapeli ostro czadzących fajny jest linkin' park (meteora), nieżle prezentuje się też evanessence.
pozdrawiam wszystkich metalcromaniaków.
rafał krasoń napisał(a):...a co do ulubionych kapel metalowych z lat 80 tych nikt jeszcze nie wspomniał o ac/dc i tsa co niniejszym czynię ....pozdrawiam wszystkich metalcromaniaków.
Rafał - SZACUNEK dla Ciebie wspomniałeś o moich klimatach. Na AC/DC m. in. sie wychowywałem poniżej kilka linków z tym co we mnie siedzi od lat beztroskiej młodości aż do dziś
AC/DC - Hells Bells - Brian Johnson
AC/DC - Highway to Hell- Bon Scott
Deep Purple - Child In Time
Black Sabbath - Paranoid (live)
Pink Floyd - Comfortably Numb
Led Zeppelin- Stairway to heaven
TSA - TSA Rock (tu chłapaki w wersji nieco podtatusiałej )
Pozdravki