Ja też dostałem płytę
http://www.annamariajopek.pl/pl/joico.html
maslinka napisał(a):A ja sobie słucham poświątecznie płyty Santany, którą znalazłam pod choinką
Np. Whole Lotta Love
Niezły cover!
romuald22 napisał(a): A ja znalazłem pod choinką coś też związanego z muzyką. Autor W.Mann. Tytuł - "Rock-mann czyli jak nie zostałem saksofonistą". Kończę czytać - polecam.
Interseal napisał(a):romuald22 napisał(a): A ja znalazłem pod choinką coś też związanego z muzyką. Autor W.Mann. Tytuł - "Rock-mann czyli jak nie zostałem saksofonistą". Kończę czytać - polecam.
Znalazłem pod choinką dokładnie taką samą książkę. Do tego jeszcze mniej z muzyką związaną "Cafe museum" Makłowicza oraz płytę Skunk Anansie "Wonderlustre" - nie miałem jeszcze czasu jej zgłębić.
maslinka napisał(a):Tę książkę Manna podarowaliśmy wujowi i okazało się, że ma już dwie takie Bardzo popularna pozycja!
weldon napisał(a):A ja też Manna dostałem od dziecka
romuald22 napisał(a):Pierwszego - Klip-klap Marii Koterbskiej nie mogę znaleźć.
Jacek S napisał(a):Interseal napisał(a):... "Cafe museum" Makłowicza...
Czytana w odcinkach w radiowej III przez samego autora (codzienie jakoś o 11:50) ale to pewnie Wiesz.
Interseal napisał(a):Znalazłem pod choinką (...) płytę Skunk Anansie "Wonderlustre" - nie miałem jeszcze czasu jej zgłębić.
Interseal napisał(a):Właśnie jestem w trakcie zgłębiania prezentu... No cóż... ja traktuję ten zespół bardziej ciekawostkowo, zastanawia mnie jednak, co na taką łagodność powiedzą fani "Post Orgasmic Chill" ?
maslinka napisał(a): Za to "Post Orgasmic Chill" to dla mnie album kultowy. (...) Więc nowa płyta raczej nie ma szans (...)
maslinka napisał(a):P.S. Żebyście nie mieli o mnie aż tak złego zdania, to powiem, że to była matematyka w czwartej klasie, coś w rodzaju fakultetu, na którym udzielali się tylko zdający maturę z matmy. Reszta klasy, nie wiadomo dlaczego, miała być obecna tylko ciałem, siedzieć cicho i się nie wychylać. Stąd walkman i kaseta Skunk Anansie.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko