Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fliperqs
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fliperqs » 24.10.2007 16:40

Widze, że Leszku preferujesz ostrą muze... iron maiden, nightwish, within temptation tudzież therion. Nie ma jak to dobry stary heavy metal - teraz już nie ma takich produkcji, a szkoda. Bo naprawde kawałki tych zespołów miały konkretny swój klimat. Obecnie to juz zespoły kopiują to co było na swój styl...
a co myślicie o LORDI

albo o Misfits (ale nie mam linka pod ręką :)
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 24.10.2007 19:53

Lordi to tragedia oprawa pod którą nic nie ma dla mnie to taki Rubik tyle że styl muzyki inny. Fasada ciekawa ale za nią nic nie ma
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.10.2007 20:33

Na dobranoc Aerosmith - " Jaded " :D
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 24.10.2007 20:42

Z życzeniami dobrej nocy trzech geniuszy gitary
Paco De Lucia, John Mclaughlin, Al Di Meola
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 07:41

fliperqs napisał(a):...
a co myślicie o LORDI
...

Jeśli mam być szczery to zgodziłbym się po części z profetem. Bez wyrazu ta muza. Trochę stylizowana na stary dobry KISS - oni się malowali, ale przynajmniej vocal był niezły - ci się przebierają :lool:, trochę (ale tylko trochę) głosu z Epicy, perkusja :?: (sorki) widać, że drummer urwał się z jakiejś odległej galaktyki :lol: znaczy się lipa. Ogólnie może kierunek dobry, ale jeszcze sporo pracy przed nimi ;)

Pozdrav :papa:

P.S. Widziałeś żeby kiedyś THERION albo Deep Purple zagrali na Eurowizji :?: ;) To właśnie taka pop muzyczka na Eurowizję ;)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 07:46

Kawałek Kiss na dzieńdobry ;)

Strutter

:papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 07:50

Pobudkaaaaa :!:

Detroit Rock City
fliperqs
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fliperqs » 25.10.2007 11:06

Nie no KISS jest niepodważalny :)))
i jeżeli chodzi o KISS to najbardziej lubie kawałek Psycho Circus,
Lordi natomiast - nie słucham tego ale rzuciłem zapytanie:)) - bo taka dziwna kapela właśnie wypromowana dzięki eurowizji (SUX)
Najbardziej to przepadam za GREEN DAY - BASKET CASE
i w sumie najwięcej słucham takiego lekkiego punk rocka.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 12:39

Ronnie James Dio & Black Sabbath The Sign Of The Southern Cross :devil: :devil: :devil: :coool: :sm:

A tu całkiem niezła wersja koncertowa The Sign Of The Southern Cross

Miłego słuchania ;) i oglądania
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 13:17

Z 24.03.07.
Piotrek_B napisał(a):...Moje dzieciaki (10 lat) wychowuje w takich właśnie klimatach muzycznych, tak żeby na starcie nie spaczyły sobie gustu muzycznego słuchając np "........" wykropkuje, żeby kogoś niechcący nie urazic :wink: I mam satysfakcje, jak przyde do domu a młode słuchają np. sountracka z Blues Brothers :wink: ....

Dzisiaj mojemu młodemu jak go zawoziłem do szkoły puściłem w samochodzie Perfect Strangers Deep Purple. Ależ się zdziwiłem patrząc we wsteczne lusterko jak potrząsał sobie głową z uśmiechem na ustach w rytmie muzyki :D:D:D:D

P.S. Będą z niego ludzie ;)
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 25.10.2007 15:01

:lol: :lol: :lol: hahaha, mój Borys jak wsiada do samochodu, to od razu mówi: "tata włącz jakąś ostrą muzę, a najlepiej Lenny Kravitz gery wej" - oczywiście chodzi o Fly Away :wink: no i oczywiście śpiewa i my też musimy :roll:

:papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.10.2007 15:06

A proszę Cię bardzo :D

Lenny Kravitz - Fly Away :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.10.2007 16:53

Leszek Skupin napisał(a):Z 24.03.07.
Piotrek_B napisał(a):...Moje dzieciaki (10 lat) wychowuje w takich właśnie klimatach muzycznych, tak żeby na starcie nie spaczyły sobie gustu muzycznego słuchając np "........" wykropkuje, żeby kogoś niechcący nie urazic :wink: I mam satysfakcje, jak przyde do domu a młode słuchają np. sountracka z Blues Brothers :wink: ....

Dzisiaj mojemu młodemu jak go zawoziłem do szkoły puściłem w samochodzie Perfect Strangers Deep Purple. Ależ się zdziwiłem patrząc we wsteczne lusterko jak potrząsał sobie głową z uśmiechem na ustach w rytmie muzyki :D:D:D:D

P.S. Będą z niego ludzie ;)

Nie ma większego szczęścia nad prawidłowo rozwijające się muzycznie własne dzieci :wink: Trzeba tylko stopniowo dawkować muzykę bo w przeciwnym razie mogą nam '' odlecieć '' :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 25.10.2007 16:55

'' Bye Bye Johnny '' Status Quo - :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.10.2007 17:02

działka koki na wieczór :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Ogólna dyskusja na tematy muzyczne - strona 27
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone