Jan Bo z nowej płyty Miya
http://w478.wrzuta.pl/audio/2pb2ic8aUoO/jan_bo_-_miya
Całkiem niezła płyta wyszła Jankowi...
Tomasz W napisał(a):Jan Bo z nowej płyty Miya
http://w478.wrzuta.pl/audio/2pb2ic8aUoO/jan_bo_-_miya
Całkiem niezła płyta wyszła Jankowi...
weldon napisał(a):22 marzec
1942 Urodził się brytyjski wokalista Keith Relf, członek grup Renaissance, The Yardbirds, Armageddon i Medicine Head.
1943 W Pittsburgu w stanie Pensylwania urodził się amerykański gitarzysta, kompozytor i wokalista George Benson.
1948 W Londynie urodził się Andrew Lloyd Webber, jeden z najsłynniejszych twórców musicali w historii.
Jego dziełem są m.in.: "Jesus Christ Superstar", "Evita" czy "Upiór w operze".
1950 W Sarajewie urodził się Goran Bregović. Syn Chorwata i Serbki, studiował w szkole muzycznej w klasie skrzypiec,
kiedy w wieku 16 lat założył Bijelo Dugme - kultowy zespół rockowy, który odnosił ogromne sukcesy w byłej Jugosławii
w latach 1974-1989.
1977 Urodził się John Otto, perkusista formacji Limp Bizkit.
A, jeszcze Janowski się urodził. Robert. W 1961.
romuald22 napisał(a):Radzę trochę uważać z przekazywaniem takich informacji I używać bezwzględnie cudzysłowu.Chyba, że piszesz to z głowy(za co wielki szacunek) lub zmieniłeś gdzieś przecinek. W innej sytuacji możesz zostać określony przez Pana Moderatora Leszka Skupina jako złodziej. Jak to mi się zdarzyło.Pozdrawiam.
Leszek Skupin napisał(a):romuald22 napisał(a):Radzę trochę uważać z przekazywaniem takich informacji I używać bezwzględnie cudzysłowu.Chyba, że piszesz to z głowy(za co wielki szacunek) lub zmieniłeś gdzieś przecinek. W innej sytuacji możesz zostać określony przez Pana Moderatora Leszka Skupina jako złodziej. Jak to mi się zdarzyło.Pozdrawiam.
Wiesz mnie to ryba co o mnie sądzisz i co sądzisz o tym co piszę ... tylko napisałem Ci, chyba dość delikatnie, żebyś uważał, bo ktoś Cię może wysłać do sądu jak się bardzo uprze. A już jedną sytuację na forum mieliśmy, tylko, że doszło do polubownego załatwienia sprawy i tekst posta z forum znikł.
Życzę miłego poniedziałku dziękując za życzenia miłej niedzieli.
P.S. i nie chodzi tu o używanie cudzysłowu tylko o podanie informacji skąd dana informacja została zaczerpnięta znaczy się zalinkowane źródło tej informacji.
romuald22 napisał(a):Zapytam żony jak wróci z pracy(z sądu) jaka kara czekałaby mnie za wklejenie informacyjnego posta z innej strony na tym forum. Ja już swoje oberwałem a o linkowaniu to rozumiem że wielu forumowiczom się teraz oberwało...A mnie nie jest "ryba" jak mnie ktoś obraża i za to też można wylądować w sądzie...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko