Skoro God Gave Rock And Roll To You ,
to ja kontynuuję wycieczkę po latach siedemdziesiątych - Argent
oraz, na rozgrzewkę, Fire - The Crazy World Of Arthur Brown
Filipki napisał(a):longtom napisał(a):Wczoraj w Poznaniu grał Andreas Vollenweider
http://www.youtube.com/watch?v=H7MABsjp1VE
dla elektroniczno-harfowych smakoszy
Zakochałem się w muzyce Vollenweidera ok.1990roku.Jego muzyka towarzyszy mi do dnia dzisiejszego.Szczególnie w sytuacjach"ciężkich życiowo".Wieczór,lampka dobrego wina przyciemnione światło i cudowne brzmienie harfy...... Warszawka też czeka na mistrza...
tomag napisał(a):fajny duet KORA I MUNIEK
janniko napisał(a):Jeśli już coś bym miał zapodać wartościowego z ostatnich lat naszej rodzimej sceny, to proponuję naprawdę górnych lotów profesjonalizm, choć jak dla mnie to totalny pop.. ale pełny szacun za muzyczną stronę... szkoda, że ta pani się tak spaszteciła.. myślałem, że kiedyś będzie z niej taka nasza lokalna Whitney Houston... Szkoda, że nie pociągnęła dalej w tym stylu, np. za granicą.. ... ale i tak do dziś ją szanuję za głos i interpretacje...
Once in a Lifetime
One & One
PS
A jeszcze zaprezentuję największego paszteta, który jakiś czas temu "zdobył serca miliona Polaków"!!!
Świat się nie kończy
Jak tego słucham, to wydaje mi się, że jedna świat się KOŃCZY!!!!
tomag napisał(a):Bob Dylan... na forum też nie widziałem
JacYamaha napisał(a):tomag napisał(a):Bob Dylan... na forum też nie widziałem
...chyba się nie zarejestrował
Duecik
Katharine McPhee and Andrea Bocelli - Somos Novios
tomag napisał(a):Wiesz co wole porównania Metalliki do Queenu niż Górniak do Muńka i Kory, wstydź się i na koniec jeszce dowaliłeś Rubika fuuuuuuuu:oops:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko