Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
banko napisał(a):juz myslalem ze tak sam tu siedze.........
co tak bedziesz sam siedział posłuchaj czegoś fajnego
Huey Lewis and the News - The Power of Love (troche przydługawy początek ale warto poczekac...)
Huey Lewis and the News - Stuck With You
banko napisał(a):jak to jest ze mimo uplywu tylu lat niektore piosenki dalej brzmia swietnie
Też sie kiedyś nad tym zastanawiałem chyba wynika to z tego, że te kawałki mają "TO COŚ" (czego generalnie brak współczesnym) one są po prostu NIEŚMIERTELNE Zobacz ile dziś jest coverów - ludzie się zachwycaja tymi coverami a to już niestety tylko plastik-bumbastik dziś jest jutro już go nie ma i nikt o nim nie pamięta. A oryginały będą zawsze Moje dzieciaki (10 lat) wychowuje w takich właśnie klimatach muzycznych, tak żeby na starcie nie spaczyły sobie gustu muzycznego słuchając np "........" wykropkuje, żeby kogoś niechcący nie urazic I mam satysfakcje, jak przyde do domu a młode słuchają np. sountracka z Blues Brothers No to jeszcze coś lekkiego na wieczór:
Chris De Burgh - Lady In Red
Elton John - Sacrifice