To ja jeszcze się wtrącę
O czym mówi Kasia można usłyszeć TU
multimedia
Jareksz napisał(a):madzia1981 napisał(a):Ostatnio też często oglądam telewizję z czarnogóry i przypomnieli mi pewnien utwór boys bandu bodajże o nazwie no name (?) i piosenke którą śpiewali swojego czasu na eurowizji...Kojarzycie może tutuł tego utwóru? Bo ja niestety nie zdążyłam spisać.
Mówisz-Masz i posłuchać można:
No name - Moja Ljubav
TUTAJ
Leszek Skupin napisał(a):Temat "Ogólne dyskusje na tematy muzyczne" jest w Hyde Parku - nie w Kulturze Chorwackiej więc pozwolę sobie spytać czy ktoś oprócz mnie słucha czegoś takiego:
Iron Maiden - "A Matter Of Life And Death"
:?::?::?::?:
Pozdrav
Leszek Skupin napisał(a):A słyszałeś ostatnią płytę Marko Perkovica Mnie też muzyka Hrvatska wcześniej nie rajcowała teraz słucham go non stop
Pakula napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Temat "Ogólne dyskusje na tematy muzyczne" jest w Hyde Parku - nie w Kulturze Chorwackiej więc pozwolę sobie spytać czy ktoś oprócz mnie słucha czegoś takiego:
Iron Maiden - "A Matter Of Life And Death"
:?::?::?::?:
Pozdrav
Kiedyś słuchałem metalu jeszcze przed ślubem Iron,Scorpions,Running Wilde itp.Do dzisiaj w mym sercu pozostał tylko zespół Pretty Maids.
RobCRO napisał(a):co do metalu - też miałem "fazę" metalmanii, ale u mnie nr jeden była i jest Metallica (uwielbiam nadal posłuchać "Harvester of sorrow" z płyty "..and justice for all", lubię też Metallicę z Orkiestrą Symfoniczną Micheala Kamen'a. PS drusilla, udało się Tobie posłuchać "Za Makedonija"???
rich72 napisał(a):slapol napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A słyszałeś ostatnią płytę Marko Perkovica Mnie też muzyka Hrvatska wcześniej nie rajcowała teraz słucham go non stop
Pewnie Cię Zetka "zaraziła"
Slapciu na 2 adresy do Kielc naraz słałem
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):slapol napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A słyszałeś ostatnią płytę Marko Perkovica Mnie też muzyka Hrvatska wcześniej nie rajcowała teraz słucham go non stop
Potwierdzam MPT mogę słuchać dzięki Rysiowi
Pozdrav
Leszek Skupin napisał(a):rich72 napisał(a):slapol napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A słyszałeś ostatnią płytę Marko Perkovica Mnie też muzyka Hrvatska wcześniej nie rajcowała teraz słucham go non stop
Potwierdzam MPT mogę słuchać dzięki Rysiowi
Pozdrav
drusilla napisał(a):RobCRO napisał(a):co do metalu - też miałem "fazę" metalmanii, ale u mnie nr jeden była i jest Metallica (uwielbiam nadal posłuchać "Harvester of sorrow" z płyty "..and justice for all", lubię też Metallicę z Orkiestrą Symfoniczną Micheala Kamen'a. PS drusilla, udało się Tobie posłuchać "Za Makedonija"???
Aaa tak - zapomniałam o Metallice Z orkiestrą jest
Nie udało mi się posłuchać "Za Makedonija" Oprócz yucafe pojęcia nie mam gdzie szukać Macedończyków
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko