Znalazłem dziś w sieci coś krajowego.
Nie powiem, wg mnie, jest dobrze, fajny klimat
GOINT- Halo Małgośka
weldon napisał(a):janniko napisał(a):Szkoda, że w Polsce nie ma takich ..
A te warkoczyki? albo Kasia czy Mira?
Dynamit! Nie, na ich koncerty już się nie załapałem. Na Suzi zresztą też
Piotrek_B napisał(a):Znalazłem dziś w sieci coś krajowego.
Nie powiem, wg mnie, jest dobrze, fajny klimat
GOINT- Halo Małgośka
janniko napisał(a):...Piotrze, wybacz, ale mówimy o muzyce ROCK'owej, a nie o poezji rycytowano-śpiewanej z dobrym podkładem jazzowo-balladowo-ciutkę-rockowo....
janniko napisał(a):
janniko napisał(a):Wybaczcie ten dyspotyczny i niegrzeczny ton. Taki mam gówniany styl.
weldon napisał(a):....A do tych damskich głosów (minionych?) to dorzuciłbym Martynę ....
janniko napisał(a):....Wybaczcie ten dyspotyczny i niegrzeczny ton.....
Oj, bluesowe, bluesowe ...janniko napisał(a):... też piękne rockowe głosy...
A Lao Che, Hurt, Skowyt, Vintage, Venflon, Riverside, DePress (choćby przez "przeklętych" mi się zaplątali), Strachy..., Grabaż, Hunter, Happysad, Maleo Reggae Rockers, Love de Vice, Zacier, Bajzel, Gaba Kulka, Agressiva 69, Pogodno, Carrion, Sen Zu, Carnal, Zielone Żabki, Orbita Wiru, Proletaryat, Żywioły, Prawda, Zabili Mi Żółwia, Wszystkie Wschody Słońca ... tchu mi zabrakło ... to "Wszystko ch**"?janniko napisał(a):... że dobra polska muza rockowa powoli zdycha...
Piotrek_B napisał(a):...czyli solo...
weldon napisał(a): Ale, z Riverside, to przesadzasz. Ja ich słucham od "Out Of Myself".
Wtedy mało kto o nich słyszał w Polsce, ale już znała ich Europa.
weldon napisał(a):Dobry wokal, to miał facet z Banku...
weldon napisał(a):Lao Che i Muńka - nie ruszaj Najpiękniejsze piosenki o moim mieście śpiewają.
janniko napisał(a):Wybacz Waldon że urażam twoje miasto ...
weldon napisał(a):A, tak wracając do Pań: Nosowska, Bartosiewicz to nie teges ...?
janniko napisał(a):A Szt. Pal?
wybacz, ale pozostawię beż większego komentarza..
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko