Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oficjalny kalendarz ścienny cro.pl - edycja 2024

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 19.09.2024 15:48

elka21 napisał(a):Mam przeczucie, że ten kalendarz, który obecnie wisi na ścianie, jest ostatnim kalendarzem Cro.pl. (obym się myliła ) :placze: :placze:

Ja też niestety mam takie przeczucie,
ale szansa jeszcze jest, być może znajdzie się ktoś kto to przejmie od mnie.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 21.09.2024 09:42

Dawigs napisał(a):Dzięki za 10 lat wydawania Cro kalendarza :spoko: . Powodzenia z nowymi zadaniami :!: Fajnie jakby ktoś podjął się wydania kolejnej edycji kalendarza.

Fajnie by było.

Czekamy, może się ktoś zgłosi.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 21.09.2024 09:44

krakuscity napisał(a):
Piter_M napisał(a):Niestety muszę już zrezygnować z produkcji i dystrybucji kalendarzy.

Piotrze_M :D
Serdecznie Ci dziękujemy za poświęcony czas, zaangażowanie w produkcji kalendarzy cropl i dystrybucję. Nie wszyscy wiedzą, że dzięki Tobie udało nam się wręczyć kalendarze byłej Pani Ambasador Republiki Chorwacji jak i obecnemu honorowemu generalnemu konsulowi w Krakowie. Kilkukrotnie poza kolejnością wysyłałeś nam kalendarze i mogliśmy je przekazać w/w osobom na spotkaniu wigilijnym w konsulacie.
Osobiście dziękuję Ci , że powiadamiałeś mnie o kalendarzach wiedząc, że przez pewien okres zawiesiłem swoje uczestnictwo na forum cropl i go nie czytałem.
Szkoda , że nigdy nie mieliśmy okazji się spotkać na zlotach czy krakowskich spotkaniach , ale gdybyś kiedyś był w naszym królewskim mieście to zapraszamy na kawę więc daj wcześniej znać . :D
Pozdrawiamy
Krakus z Krakusową

Będę pamiętał, jak kiedyś będę w Krakowie,
jakby co to Twój numer telefonu mam :papa:
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 21.09.2024 09:51

Zbigniew74 napisał(a):A ja się nie zgadzam ! Będę miał puste miejsce na ścianie w domu, w pracy i jeszcze moi rodzice również :(

Co można zrobić, żeby przekonać do zrobienia kalendarza może ostatni raz ? :) Nie kupowałem w Chorwacji, bo myślałem, że jak co roku .....

Ps. Jak się nie uda to dziękuję za te kalendarze które mam u siebie :) Zawsze profeska :)

Ja już decyzję podjąłem, ale jest jeszcze taka możliwość:

Ja mogę zrobić kalendarze i mogę je wszystkie wysłać do kogoś,
tylko musiała by się znaleźć osoba która podejmie się: zbierania zamówień, odpisywania na maile i rozsyłania kalendarzy, bo to jest najbardziej czasochłonna robota.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.09.2024 18:05

Morski szykuje ogłoszenie konkursu, więc jest szansa na zdjęcie do kalendarza, a co do wysyłki, to może ktoś się zgłosi.....
Zbigniew74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbigniew74 » 23.09.2024 11:27

Piter_M napisał(a):
Zbigniew74 napisał(a):A ja się nie zgadzam ! Będę miał puste miejsce na ścianie w domu, w pracy i jeszcze moi rodzice również :(

Co można zrobić, żeby przekonać do zrobienia kalendarza może ostatni raz ? :) Nie kupowałem w Chorwacji, bo myślałem, że jak co roku .....

Ps. Jak się nie uda to dziękuję za te kalendarze które mam u siebie :) Zawsze profeska :)

tylko musiała by się znaleźć osoba która podejmie się: zbierania zamówień, odpisywania na maile i rozsyłania kalendarzy, bo to jest najbardziej czasochłonna robota.

Jest pomysł, dzięki :)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 23.09.2024 16:42

Zbigniew74 napisał(a):
Piter_M napisał(a):

Jest pomysł, dzięki :)

Nie ma za co dziękować, sam pomysł nie wystarczy,
bo chętnego aby się tym zająć niestety nie widać.
mchrob
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mchrob » 23.09.2024 21:03

Będzie dobrze. :faja: Nie ma się co martwić.
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 27.09.2024 21:07

Jest światło w tunelu, nie światełko. Kalendarze na 2025 będą drukowane
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 28.09.2024 06:59

Nie wytrzymałeś... :jezykukos: :piwo:
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 28.09.2024 14:46

I to jest bardzo, dobra wiadomość. :verryhappy: :proszedzieki:
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 30.09.2024 18:37

Dziękujemy za zakup kalendarza 2024 :spoko:

Zapraszamy do nowego wątku dedykowanemu edycji kalendarza na rok 2025 :verryhappy:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Oficjalny kalendarz ścienny cro.pl - edycja 2024 - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone