Bocian napisał(a):rozwalają mnie tacy ludzie co urlop przed kompem spędzają.
Komputera i sieci można używać na wiele sposobów, choćby jako komunikatora do rozmów z tymi co zostali w kraju...
Czyli OEKOTEL raczej bez zmian?
alessandro1977 napisał(a):Dostałem grzeczną i rzeczową odpowiedź z Oekotelu więc nie widzę żadnego problemu, informacje bardzo grzeczne, obszerne i bez żadnych zaostrzeń...następny pyta o internet w czasie urlopu...rozwalają mnie tacy ludzie co urlop przed kompem spędzają...no comments
alessandro1977 napisał(a):...następny pyta o internet w czasie urlopu...rozwalają mnie tacy ludzie co urlop przed kompem spędzają...no comments
matrix02 napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Dostałem grzeczną i rzeczową odpowiedź z Oekotelu więc nie widzę żadnego problemu, informacje bardzo grzeczne, obszerne i bez żadnych zaostrzeń...następny pyta o internet w czasie urlopu...rozwalają mnie tacy ludzie co urlop przed kompem spędzają...no comments
Zawsze jest opcja by zostawić telefon kompa i zegarek w domu i zyjesz jak jaskiniowiec zapewne urlop zaplanowałes w grocie powodzenia
matrix02 napisał(a):Jesteś aroganckim człowiekiem i fakt brak ci zdolność do operowania pojęciami abstrakcyjnymi lub zdolność analitycznego myślenia i wyciągania wniosków z przetworzonych danych. Używanie zdobytych doświadczeń do radzenia sobie w sytuacjach życiowych czyli jesteś .........
debilem
Bahama napisał(a):kawa napisał(a):A co z Oekotelem w Wiedniu ?
Nocował tam ktoś ?
Jak tam jest ?
Po raz pierwszy będę tam 10 lipca , już zarezerwowane sam jestem ciekaw opinii, Korneuburg: Wien Nord I.
Jarekk napisał(a):... widzę wiele zmian niekorzystnych dla Polaków.
- nie ma już polskiego języka do wyboru na stronie,
- zniknęły opisy "rozmawiamy do Polsku",