napisał(a) scood74 » 09.04.2010 14:29
spałem w tym etaphtel w zeszłym roku bo oetokelu nie było juz miejsc ...
można go polecic
poza tym że można miec tylko jedno dziecko za free przy rodzicu, ale pokoje są tylko max 2 osobowe a w regulaminie jest zapis że w pokoju moga być max 3 osoby razem z dziecmi czyli na moją rodzine 4 osobową musiałem wziąść dwa pokoje jako 1 osobowe i po dzieciaku do rodzica za darmo
czyli dla rodzin powyżej 3 osob jest troche niekorzystnie i robi sie drogo bo zapłaciłem 2x35 euro plus 6 euro za parking podziemny o którym nie pisza że tyle kosztuje a na zewnątrz nie ma innego pakingu
troche drogo wyszło ale nie było innego wyjścia
dobrą stroną tych dwoch pokoi było to że mogłem sie w spokoju i ciszy wyspać bo dzieciaki zostawiłem z żoną w drugim pokoju gdzie urzędowały do nocy bo w aucie sie wyspały pieruny
jeszcze jedno dla tych nie poliglotów (pani na recepcji bardzo ładnie mówiła po angielsu)a austryjacki jęzzyk niemiecki jest taki jakiś inny że ja nic nie rozumiałem
za parking trzeba zapłacic w recepcji i to najlepiej zaraz po przyjeździe bo recepcja jest otwierana dopiero chyba o 10 i jeśli sie nie zapłaci na wieczór to z wyjazdem bedzie trzeba czekać do 10 godz albo przepiłowac szlaban .....