Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oekotel Kalsdorf Graz kto był i wypróbował?

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 21.04.2008 15:36

rezerwowałem wczoraj pokój na 20 czerwca i dziś już przyszedł mail, że otrzymali rezerwację. 20 ojro od łba w pokoju trzyosobowym.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 22.04.2008 20:58

Czy w Oekotelu trzeba płacić jakąś zaliczkę? Mój angielski jest opłakany i po mailu od nich nie potrafimy dojść z kumplem do ładu, bo ja twierdzę, że nie ale głowy nie dam? Kto rezerwował niech się wypowie na ten temat. Dzięki. :?:
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 22.04.2008 22:00

Byłam, rezrwowałam, i ogólnie polecam... Pokój 2 osobowy w tym momencie ok. 21 euro, z wyżywieniem rannym oczywiście... :papa:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 23.04.2008 05:50

Tak to wiem, ale moje pytanie brzmiało czy trzeba jakąś zaliczkę płacić?
elpe
Plażowicz
oekotel

Nieprzeczytany postnapisał(a) elpe » 23.04.2008 06:52

Nie trzeba
maar
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) maar » 23.04.2008 07:51

Adam,K napisał(a):Czy w Oekotelu trzeba płacić jakąś zaliczkę? Mój angielski jest opłakany i po mailu od nich nie potrafimy dojść z kumplem do ładu, bo ja twierdzę, że nie ale głowy nie dam? Kto rezerwował niech się wypowie na ten temat. Dzięki. :?:

żadnych zaliczek. Należy pamiętać o tym, że jak nie dotrzesz do hotelu, bodajże do 18.00, a będziesz później, to należy do nich zadzwonić i poinformować. Hotel jest dość oblegany i można się zdziwić jak się przyjedzie później i nie będzie wolnych miejsc.

W hotelu pracują również czeszki więc czasami można pogadać po polsku.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 23.04.2008 08:36

Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. :D :D :D
rrafalek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rrafalek » 22.05.2008 21:22

Adam K podaj na mailla nr tel do ciebie bo jedziemy w tym samym czasie do Orebic i nawet nocleg mamy w tym samym hotelu w tym samym czasie.Ja jestem z gliwic wiec zawsze mozna sie dogadac
moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 14.06.2008 19:17

Właśnie dokonałam rezerwacji, potwierdzenie otrzymałam nieomal natychmiast.
Dear Mr ... We would like to confirm your reservation as follows:
3x double room(s) 1x triple room
Price total euro 192,--
Please note:
-)We kindly ask for cash payment upon arrival as well as for arrival before 18:00 hrs. Arrivals after 18:00 hrs. have to be confirmed by phone.
-) No credit cards accepted!
Dla zainteresowanych podaję telefon i fax, :lol: :lol: :lol:
OEKOTEL Kalsdorf Tel.: +43 3135/57600 Fax: +43 3135/56222
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 15.06.2008 09:43

rrafalek napisał(a):Adam K podaj na mailla nr tel do ciebie bo jedziemy w tym samym czasie do Orebic i nawet nocleg mamy w tym samym hotelu w tym samym czasie.Ja jestem z gliwic wiec zawsze mozna sie dogadac
moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Rafał czy ten mail do Ciebie jest aktualny? Moja poczta nie potrafi go znaleźć.
fordis
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fordis » 17.06.2008 21:35

Witam! Dojazd do hotelu jest prosty, tak jak kolega opisał zjazd z autostrady na Graz, przez dwa ronda prosto i po kulkuset metrach widać po lewej stronie Oekotel. Po prawej stronie za drugim rondem jest lotnisko. Co do wieczornego wyżywienia, jest tam małe centrum handlowe, wychodząc z hotelu w lewo po 50 metrach jest dyskont spożywczy i odzieżowy, restauracja, myjnia i stacja benzynowa. Co do warunków zakwaterowania, czysto schludnie, klasa turystyczna ale z z plusem, spałem w kilku hotelach fracuskich i bywało gorzej. My byliśmy zadowoleni, spaliśmy z 09/10.06 i będziemy tam w drodze powrotnej 21/22.06. Trafiłem tam bez problemu z nawigacją TOM TOM 6.02 i mapą DE_AT_CH. nowsza Eastern Europe nie pokazywała dokładnie adresu Oekotelu
Pozdrawiam
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 17.06.2008 22:52

Ja nie narzekam na ten hotel-czysto,obsługa miła,żadnych nieporozumień, śniadanko jak najbardziej nam odpowiada,przeszkadzały samoloty (trochę na ten temat w mojej relacji),w tym roku też tam będziemy nocować- w zupełności wystarcza,bo po takiej jeździe marzymy tylko o prysznicu i łóżku,za tę cenę polecam
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 18.06.2008 06:56

Napiszcie, od której godziny jest śniadanie, bo jedziemy do Orebicza i musimy dość wcześnie wyjechać.
maar
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) maar » 18.06.2008 08:17

Adam,K napisał(a):Napiszcie, od której godziny jest śniadanie, bo jedziemy do Orebicza i musimy dość wcześnie wyjechać.

w tamtym roku było tak:
w poniedziałek od 7.00
wtorek-piątek od 6.00
w weekendy - nie wiem
maar
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) maar » 18.06.2008 08:21

fordis napisał(a):Witam! Dojazd do hotelu jest prosty, tak jak kolega opisał zjazd z autostrady na Graz, przez dwa ronda prosto i po kulkuset metrach widać po lewej stronie Oekotel. Po prawej stronie za drugim rondem jest lotnisko. Co do wieczornego wyżywienia, jest tam małe centrum handlowe, wychodząc z hotelu w lewo po 50 metrach jest dyskont spożywczy i odzieżowy, restauracja, myjnia i stacja benzynowa. Co do warunków zakwaterowania, czysto schludnie, klasa turystyczna ale z z plusem, spałem w kilku hotelach fracuskich i bywało gorzej. My byliśmy zadowoleni, spaliśmy z 09/10.06 i będziemy tam w drodze powrotnej 21/22.06. Trafiłem tam bez problemu z nawigacją TOM TOM 6.02 i mapą DE_AT_CH. nowsza Eastern Europe nie pokazywała dokładnie adresu Oekotelu
Pozdrawiam

mapka dojazdowa na samym dole strony- http://mojewakacje.friko.pl/Chorwacja.html -
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Oekotel Kalsdorf Graz kto był i wypróbował? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone