Maciej napisał(a):Adaś zamiast spamować wejdź na strone hotelu, tam jest mapa dojazdu Generlanie blisko autostrady Wiedeń-Graz-Maribor.
adam11 napisał(a):czy mogłby ktoś dokładniej opisać dojazd do tego hotelu z góry dziękuje Adam
californium napisał(a):Kiedy dokonujecie rezerwacji ? czy na lipiec jest za wcześnie ?
californium napisał(a):Na stronie OEKOTEL jest napisane że rezerwacje tylko krótkoterminowe!
jdubowski napisał(a):californium napisał(a):Kiedy dokonujecie rezerwacji ? czy na lipiec jest za wcześnie ?
W zeszłm roku rezerwowałem z wyprzedzeniem 2-miesięcznym.californium napisał(a):Na stronie OEKOTEL jest napisane że rezerwacje tylko krótkoterminowe!
Nie wiadomo co hotelowy poeta miał a mysli - moze szło o to że nie da się zrobić rezerwacji na okres ciągły 3 miesięcy (hotel jest w dni robocze wykorzystywany przez ekipy budowlane, montażowe, serwisowe itp. - przy śniadaniu spotkasz panów w ferszalunkach).
Dziekan napisał(a):jdubowski napisał(a):californium napisał(a):Kiedy dokonujecie rezerwacji ? czy na lipiec jest za wcześnie ?
W zeszłm roku rezerwowałem z wyprzedzeniem 2-miesięcznym.californium napisał(a):Na stronie OEKOTEL jest napisane że rezerwacje tylko krótkoterminowe!
Nie wiadomo co hotelowy poeta miał a mysli - moze szło o to że nie da się zrobić rezerwacji na okres ciągły 3 miesięcy (hotel jest w dni robocze wykorzystywany przez ekipy budowlane, montażowe, serwisowe itp. - przy śniadaniu spotkasz panów w ferszalunkach).
Wg. mnie twórcy chodziło o to że rezerwacje na noclegi krótsze niż 48 godzin prosze składać drogą telefoniczną lub faksem, a nie korzystać z formularza zawartego na stronie. Ja osobiście tak to zrozumiałem. Chociaż pare dni temu wysłałem faks z rezerwacją w dwóch językach i nie otrzymałem jeszcze potwierdzenia.
Dziekan napisał(a):Dostałem potwierdzenie
Napisałem maila do głównego oddziału OEKOTEL'u i zaraz dostałem wiadomość z Kalsdorfu potwierdzającą rezerwację.
To jest bezpośredni mail do hotelu w Graz'u:
hotel.kalsdorf@oekotel.com