petris napisał(a)::oops: Wstydzę się że u nas sa ludzie, co nie uznaja żadnych świetosci .Nikt przyzwoity nie powinien podac wam ręki .Gdzie wyście się wychowali w jakich szkołach, co wam wpoili rodzice ,przynosicie im tylko WSTYD . WSTYD panowie WSTYD.
AndrzejJ. napisał(a):Spieprzaj dziadu!!!!!!
Acha posrany.
FUX napisał(a): Dokąd jadę za rok? Do Czech. O jakości przygotowania stoków, kolejkach nawet nie wspominam.
FUX
niezawodny napisał(a):
Slapol! Wg mnie ani trochę za ostro nie napisaleś i nic nie musisz zmieniać - bo napisałeś to co większość z nas myśli o III/IV RP - ten kraj faktycznie jest posrany. Trzeba rozróżnić piękno ziemi rodzinnej (Tatry, Sudety, Mazury, Bałtyk itd)jej kultury i historii (tu różnie bywało) od codziennego dziadostwa w jakim przyszło nam żyć. Jakbym mógł przeniósłbym się na stałe np do HR żeby z tym dziadostwem nie mieć więcej do czynienia (zakładając że tam jest inaczej).
I tylko nie prawcie mi tu bajek o patriotyźmie bo to nie my mamy być dla Polski tylko Polska dla nas a idzie w dokładnie odwrotnym kierunku... Właśnie nie wiele brakło a Mr Dorn vel Kaczor moją żonę zmobilizowałby do wojska bo miał taki kaprys - to jest dla mnie właśnie "posraność" naszego kraju: obywatele są przedmiotem a nie podmiotem własnego kraju. Ja takiego kraju nie potrzebuję i czuję się zwolniony z obowiązku patriotyzmu gdy mój własny kraj ma mnie w d....
AndrzejJ. napisał(a):slapol napisał(a):liwan napisał(a):Slapol - dopiekłeś. Proszę: zmień. To my wszyscy mimo wszystko. Bo są konkretni: dupki, idioci, lenie, ale też inni mniej i bardziej pozytywni
Zmieniam Trochę za ostro poszło...a nie takie było założenie. Miałem raczej na myśli posrane "elity rządzące" i decydentów ( z której strony by się nie dorwali do koryta).
Do platona:
Sam sobie zmień ...najlepiej na North Korea - może tam nie będziesz miał wreszcie dostępu do netu.
Pewno byś sam zmienił kraj ale języków się pewnie nie uczyło?
Dla mnie no problem Korea.W Korei też są pewnie fora. Mógłbym pisac na tych na przykład o genetyce.Podobno te barany co je tam sklonowali są prawdziwe.
slapol napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):slapol napisał(a):liwan napisał(a):Slapol - dopiekłeś. Proszę: zmień. To my wszyscy mimo wszystko. Bo są konkretni: dupki, idioci, lenie, ale też inni mniej i bardziej pozytywni
Zmieniam Trochę za ostro poszło...a nie takie było założenie. Miałem raczej na myśli posrane "elity rządzące" i decydentów ( z której strony by się nie dorwali do koryta).
Do platona:
Sam sobie zmień ...najlepiej na North Korea - może tam nie będziesz miał wreszcie dostępu do netu.
Pewno byś sam zmienił kraj ale języków się pewnie nie uczyło?
Dla mnie no problem Korea.W Korei też są pewnie fora. Mógłbym pisac na tych na przykład o genetyce.Podobno te barany co je tam sklonowali są prawdziwe.
Jeśli chodzi o BARANY i KLONOWANIE to chyba pierwszy raz przyznaję Ci rację - to zdecydowanie Twoja specjalność !!!
W dopieprzaniu innym czujesz się jak ryba w wodzie, ale uważaj...bo niedługo znowu będziesz musiał ufundować cyfrówkę i parę książek, żeby przez chwilę traktowano Cię jak normalnego uczestnika forum.
Na tym kończę wypowiedzi w tym wątku i nie sil się na zaczepki - już bez odbioru
petris napisał(a)::twisted: Wszyscy ci co swoja Ojczyzne nazywaja" zasraną"niech wyjada na Białorus do ukochanych Niemiec. czy gdziekolwiek ,własciwie sa w naszym kraju naszej ojczyznie zbyteczni.
petris napisał(a)::twisted: Wszyscy ci co swoja Ojczyzne nazywaja" zasraną"niech wyjada na Białorus do ukochanych Niemiec. czy gdziekolwiek ,własciwie sa w naszym kraju naszej ojczyznie zbyteczni.
niezawodny napisał(a): albo emigrujmy bo taki stosunek ma do nas nasza ukochana ojczyzna...