ojtus napisał(a):Nie rezygnowałbym w życiu z tego miejsca, ale spie&^$liło mi się auto. Awaria jest poważna. Auto jeździ ale nie wiem jak długo jeszcze. Siedzę z połówką (żoną tzn.) i kombinujemy, co robić, żeby wobec braku chętnych jednak tam pojechać. Mamy drugie auto, ale malutkie (corsa c). Na upartego da radę i jak nikt się nie zdecyduje, to chyba jednak tam pojedziemy tą mikroCorsą....
Adam66 napisał(a):Też się dołączę do reklamy.
Super miejscówka nad samą plażą i z jednoczesnym własnym miejscem do plażowania na skałkach. Zazdroszczę rezerwacji. Sam dwa razy próbowałem wynająć Haniję, ale już w listopadzie było pozajmowane.
Pozdrawiam
krombocher napisał(a):Co do Hanij i listopadowych rezerwacji to nie wiem jak to działa, ale jak próbowałem coś zarezerwować na czerwiec to podobno wszytko było zajęte, a jak patrzę na miejscu, to tylko w dużym apartamencie są Czesi reszta zarówno w Hanij jak i w pozostałych domkach jest wolna.
P.S.
A tak na marginesie Corsę łatwiej będzie zaparkować przy Hanij a i mijanki będą mniej stresujące Woda już teraz ma 24 stopnie, więc nie rezygnuj.
mysza73 napisał(a):krombocher napisał(a):Co do Hanij i listopadowych rezerwacji to nie wiem jak to działa, ale jak próbowałem coś zarezerwować na czerwiec to podobno wszytko było zajęte, a jak patrzę na miejscu, to tylko w dużym apartamencie są Czesi reszta zarówno w Hanij jak i w pozostałych domkach jest wolna.
P.S.
A tak na marginesie Corsę łatwiej będzie zaparkować przy Hanij a i mijanki będą mniej stresujące Woda już teraz ma 24 stopnie, więc nie rezygnuj.
I jak Twoje pierwsze wrażenia z Peljesca?
ojtus napisał(a):Ulegając namowom pojedziemy jednak Corsą Tak więc z odstąpienia rezerwacji nici. Ale chciałem dobrze
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje