Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odstąpię rezerwację - przyjmę rezerwację

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.07.2024 20:14

Cześć.

W związku z przypadkiem losowym (choroba), mój Kolega chciałby odstąpić rezerwację poniższego apartmana (ID:23599) dla 2 osób w miejscowości Srima k/Vodic.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link)-1
w terminie 15.08 -24.08.2024 (9 nocy), po 65 euro za dobę.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, można pisać do mnie tutaj albo na pw. Przekażę dalej namiary.

Pozdrav.
asalamon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asalamon » 09.08.2024 11:19

Witam,

Odsprzedam 2 poniższe rezerwacje:

1. Apartament Pablo (studio) dla 2-3 osób na wyspie Pag w dniach 10-13 września - cena 800zł za 3 noce
Adres: Josipa Jurja Strossmayera 14A Prizemlje, 23250 Pag

2. Domek mobilny superior na 6 osób na kampingu Zaton Holiday Resort w dniach 13-19 września - cena 1900zł za 6 nocy
Adres: Dražnikova 78 HR - 23232 NIN

Rezerwacje są w pełni opłacone ale musze zrezygnować bo osoby towarzyszące (miał to być prezent wiec nie konsultowałem z nimi) powiedziały, że nie chcą jechać :( Sam nie pojade...

Myślę, że to fajna propozycja dla rodziny 2+1 lub 2+2 z wyjazdem samochodem (w planach był jeszcze nocleg w okolicach Brna lub Wiednia aby nie jechać 11-12 godz jednym ciągiem). Dużo mi zajęło aby znaleźć fajne miejsca w Chorwacji środkowej i pięknymi a wręcz bajecznymi plażami. Zarówno w Zaton, Nin jak i na wyspie Pag są i markety i knajpy gdzie można coś kupić/zjeść wiec każdemu spasuje wg preferencji.

Wyspa ma klimat księżycowy (3 dni w sam raz aby zwiedzić).

W planach było:
-plażowanie
-zobaczenie wodospadów w Parku Krka
-Park Narodowy Paklenica
-Jaskinia Manita pec
-zwiedzanie Zadar

Zainteresowanych proszę o kontakt.
sedrox
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sedrox » 16.08.2024 07:50

Cześć
Odsprzedam rezerwację dla 4 osób apartamentu położonego w miejscowości Drašnice (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link)
adres: Villa Nika
Tila Lucica 108, 21328 Drašnice

Rezerwacja w pełni opłacona w terminie 25.08.2024 - 04.09.2024
Całkowity koszt na 10 nocy to 4.400 zł
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Zainteresowanych proszę o kontakt.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Odstąpię rezerwację - przyjmę rezerwację - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone