Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odsprzedam rezerwację w pięknym apartamencie(50m2) w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agaton
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaton » 14.06.2006 07:17

Pani Bożenie z rodziną która odkupiła ode mnie rezerwację w Breli życzę miłego spędzenia urlopu.
Wszystkim którzy w swoich postach próbowali za wszelką cenę zdyskredytować moje ogłoszenie również dziękuję.Wasza niekompetencja powala,kpiny z posiadania garażu przy apartamencie (każdy kto mieszkał w Breli zwłaszcza w okolicy najładniejszych plaż zna doskonale walkę o miejsce parkingowe,których tam nie ma) docenią tylko ci którzy znają te miejsca.Gratuluję czujności Darkowi i Madzi,oczywiście jestem tą samą Agakon czy Agakoń a wkrótce przemaluję się na Agokoz a mój numer 889 to oczywiście sex telefon na Kajmanach 55zł/min.Nie rozumiem złosliwego psucia komuś ogłoszenia jeżeli samemu nie jest się zainteresowanym.Jeżeli dla kogoś jest za drogo to niech wynajmuje te tanie położone np.przy ulicy z widokiem na działkę sąsiada.Takie są jak piszecie nawet wolne w sierpniu.Poziom tego forum z udziałem niektórych zaczyna powoli przypominać forum "zgorzkniałych tetryków"a fachowe porady przypominają rady typu "szwagier był i widział".Nie piszcie porad ludziom którzy jada z rodzinami ponad 1000km,że zawsze są wolne apartamenty.Nie każdy chce spędzać jedyne 2 tygodnie w byle jakich warunkach a tylko 5eu taniej.Te najbardziej atrakcyjne są oblegane.To nie pole namiotowe że można kogoś jeszcze wćisnąć.Wszystkich znających niemiecki odsyłam do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aż miło jaka panuje atmosfera fachowości i pomocy.Polecam adresy apartamentów Breli i wolne terminy. Pozdrawiam wszystkich miłośników chorwacji.
Ostatnio edytowano 15.06.2006 07:21 przez agaton, łącznie edytowano 2 razy
Vedran Lekic
Croentuzjasta
Re: Odsprzedam rezerwację w pięknym apartamencie(50m2) w Bre

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vedran Lekic » 14.06.2006 07:28

agaton napisał(a):Witam.Posiadam rezerwację dla 3 osób w 50 metrowym pieknym apartamencie z tarasem z widokiem na morze położonym 100m od plaży w lesie piniowym.Apartament jest doskonale wyposażony(jest nawet garaż na auto)rezerwacja zaczyna sie od 19.06 do 01.07.Cena za apartament wynosi 40 eu za dzień.Z przyczyn zawodowych nie możemy z rodziną wyjechać w tym terminie.Apartament jest zaliczkowany 100eu(dowód wpłaty) już od lutego tego roku,obecnie w okolicy nie ma żadnych wolnych miejsc.Zainteresowanych proszę o szybki kontakt.Nysa. nr 889187850.Pozdrawiam[/b]

Oczywyscie ze w czerwcu nie ma wolnyc miejsc... Jest normalka sprzedac KWATERY..ale klamac ze nie ma wolnych miejsc w CZERWCU ..to duza przesada
agaton
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaton » 14.06.2006 07:47

Vedran Lekic napisał(a):
agaton napisał(a):Witam.Posiadam rezerwację dla 3 osób w 50 metrowym pieknym apartamencie z tarasem z widokiem na morze położonym 100m od plaży w lesie piniowym.Apartament jest doskonale wyposażony(jest nawet garaż na auto)rezerwacja zaczyna sie od 19.06 do 01.07.Cena za apartament wynosi 40 eu za dzień.Z przyczyn zawodowych nie możemy z rodziną wyjechać w tym terminie.Apartament jest zaliczkowany 100eu(dowód wpłaty) już od lutego tego roku,obecnie w okolicy nie ma żadnych wolnych miejsc.Zainteresowanych proszę o szybki kontakt.Nysa. nr 889187850.Pozdrawiam[/b]

Oczywyscie ze w czerwcu nie ma wolnyc miejsc... Jest normalka sprzedac KWATERY..ale klamac ze nie ma wolnych miejsc w CZERWCU ..to duza przesada
Po pierwsze nie kłamię a po drugie w tej okolicy i tak wyposażonych apartamentów (Brela!!!)nie ma,a jest to już mój 4 pobyt w Breli.Cena w lipcu 65 eu.Wolne apartamenty w czerwcu to tylko na Ciovoi to te najgorsze
Traxon
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Traxon » 14.06.2006 09:44

Moj poprzednik z duzym prawdopodobieństwem ma racje. Czerwiec to nie jest pełnia sezonu i wole apartamenty powinny się znaleść. Uważam że nie ma sensu stresować innych czytelników forum. Przyzwoity apartament można znaleść nawet w sierpniu w pełni sesonu!! :lol:
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 14.06.2006 10:15

Może się mylę i jeżeli tak, to przeproszę autora. Ale kojarzy mi się agaton z Nysy z AgaKon z Nysy.
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 14.06.2006 10:26

Ja biorę ten apartament i dje Ci za niego 200E. Ważne aby rezerwacja była pewna i proszę o przekazanie dowodu wpłaty. Wiem że czerwiec to okres w którym b trudno o dobre apartamwnty zwłaszcza ok 100 m od plaży i w lesie piniowym. Cena też b. zachęcająca. / tylko 40E / Podaj czy ap. jest klimatyzowany.
Pozdrawiam
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 14.06.2006 10:28

A i jeszcze chciałbym wiedzieć ile kosztuje minuta połączenia z numerwm w Nysie nr 889187850.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 14.06.2006 10:29

Darek9634 napisał(a):Może się mylę i jeżeli tak, to przeproszę autora. Ale kojarzy mi się agaton z Nysy z AgaKon z Nysy.

Darku pomyślałam o tym samym :evil:
Zbieżność przypadkowa, przypadek a może jednak... :wink:
Agakon zniknęła i pojawił się ktoś bardzo podobny
Pozdrawiam :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.06.2006 10:35

ten garaż mi pasi :wink: będę tam spał z rodziną ,pewnie chłodek jest :wink: a apartman odsprzedam za 40 euro :D i wczasy gratis :D
dzwonię :roll: halooooo haloooo
karol 11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karol 11 » 14.06.2006 10:52

Andrzej ja byłem pierwszy i jak będzie trzeba to przebiję Twoją ofertę. Ten garaż to super sprawa. Tez lubie takie ustronne miejsca w lesie piniowym.
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 14.06.2006 10:59

Może znowu będzie ciekawie ( 28 stron i 22871 wyświetleń ).
Irecki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irecki » 14.06.2006 11:49

Oferta wcale nie rewelacyjna, wiec troche faktow.
Nie dalej jak 2 miesiace temu dokonalem rezerwacji za 50euro na apartament 4+2, 70m2 z dwoma sypialniami , 2 balkonami, 2 lazienkami, kuchnia i pokojem dziennym, 100m od plazy, bez garazu ale z parkingiem, TVsat, z balkonu tez widac morze, za 35 euro/doba/czerwiec i 45 euro/doba/lipiec. Z tego co sie orientowalem to byl jeszcze jeden taki wolny i inny mniejszy ale za te same pieniadze. Oczywiscie nie w tej samej miejscowosci co koleznki "Agi" ale jak ktos jedzie w jedna strone 1200 km to 100 + czy - nie robi wielkiej roznicy.

Pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 14.06.2006 20:43

........ dzwonię, ... telefonuję ...... znowu dzwonię ale nikt nie odbiera. Szkoda, ja dałbym 300 Euro, teraz już przepadło. :lol: :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.06.2006 20:56

woka napisał(a):........ dzwonię, ... telefonuję ...... znowu dzwonię ale nikt nie odbiera. Szkoda, ja dałbym 300 Euro, teraz już przepadło. :lol: :lol:

najważniejsze są szczegóły :wink:
ja stawiam na garaż na S8 :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 15.06.2006 09:36

agaton napisał(a):Pani Bożenie z rodziną która odkupiła ode mnie rezerwację w Breli życzę miłego spędzenia urlopu.
Wszystkim którzy w swoich postach próbowali za wszelką cenę zdyskredytować moje ogłoszenie również dziękuję.Wasza niekompetencja powala,kpiny z posiadania garażu przy apartamencie (każdy kto mieszkał w Breli zwłaszcza w okolicy najładniejszych plaż zna doskonale walkę o miejsce parkingowe,których tam nie ma) docenią tylko ci którzy znają te miejsca.Gratuluję czujności Darkowi i Madzi,oczywiście jestem tą samą Agakon czy Agakoń a wkrótce przemaluję się na Agokoz a mój numer 889 to oczywiście sex telefon na Kajmanach 55zł/min.Nie rozumiem złosliwego psucia komuś ogłoszenia jeżeli samemu nie jest się zainteresowanym.Jeżeli dla kogoś jest za drogo to niech wynajmuje te tanie położone np.przy ulicy z widokiem na działkę sąsiada.Takie są jak piszecie nawet wolne w sierpniu.Poziom tego forum z udziałem niektórych zaczyna powoli przypominać forum "zgorzkniałych tetryków"a fachowe porady przypominają rady typu "szwagier był i widział".Nie piszcie porad ludziom którzy jada z rodzinami ponad 1000km,że zawsze są wolne apartamenty.Nie każdy chce spędzać jedyne 2 tygodnie w byle jakich warunkach a tylko 5eu taniej.Te najbardziej atrakcyjne są oblegane.To nie pole namiotowe że można kogoś jeszcze wćisnąć.Wszystkich znających niemiecki odsyłam do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aż miło jaka panuje atmosfera fachowości i pomocy.Polecam adresy apartamentów Breli i wolne terminy. Pozdrawiam wszystkich miłośników chorwacji.

Nie rozumiem Aga jak masz w tym sens-w tym kombinowaniu i zmienianiu nicków...spory ostatnie zostały bodajże zażegnane, jeśli ja z kimś nie chcę to nie rozmawiam-a zlewam (w przeciągu dwóch lat powinnam już mieć z 10 nazw). Atmosfera jest super jeśli dasz coś również z siebie a ludzie nie zawsze są mili...za krótko tu byłaś, za szybko by poznać forum blizej a ty również dałaś się poznać tylko powierzchownie-przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale sens twoich pytań zawsze kończył się na majątku itd...nie każdy to lubi, jednym nie przeszkadza drugim tak...
Wiesz...szkoda tego wszystkiego.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone