Pani Bożenie z rodziną która odkupiła ode mnie rezerwację w Breli życzę miłego spędzenia urlopu.
Wszystkim którzy w swoich postach próbowali za wszelką cenę zdyskredytować moje ogłoszenie również dziękuję.Wasza niekompetencja powala,kpiny z posiadania garażu przy apartamencie (każdy kto mieszkał w Breli zwłaszcza w okolicy najładniejszych plaż zna doskonale walkę o miejsce parkingowe,których tam nie ma) docenią tylko ci którzy znają te miejsca.Gratuluję czujności Darkowi i Madzi,oczywiście jestem tą samą Agakon czy Agakoń a wkrótce przemaluję się na Agokoz a mój numer 889 to oczywiście sex telefon na Kajmanach 55zł/min.Nie rozumiem złosliwego psucia komuś ogłoszenia jeżeli samemu nie jest się zainteresowanym.Jeżeli dla kogoś jest za drogo to niech wynajmuje te tanie położone np.przy ulicy z widokiem na działkę sąsiada.Takie są jak piszecie nawet wolne w sierpniu.Poziom tego forum z udziałem niektórych zaczyna powoli przypominać forum "zgorzkniałych tetryków"a fachowe porady przypominają rady typu "szwagier był i widział".Nie piszcie porad ludziom którzy jada z rodzinami ponad 1000km,że zawsze są wolne apartamenty.Nie każdy chce spędzać jedyne 2 tygodnie w byle jakich warunkach a tylko 5eu taniej.Te najbardziej atrakcyjne są oblegane.To nie pole namiotowe że można kogoś jeszcze wćisnąć.Wszystkich znających niemiecki odsyłam do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aż miło jaka panuje atmosfera fachowości i pomocy.Polecam adresy apartamentów Breli i wolne terminy. Pozdrawiam wszystkich miłośników chorwacji.