Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odsprzedam rezerwację w pięknym apartamencie(50m2) w Breli

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 15.06.2006 11:02

Irecki napisał(a):Oferta wcale nie rewelacyjna, wiec troche faktow.
Nie dalej jak 2 miesiace temu dokonalem rezerwacji za 50euro na apartament 4+2, 70m2 z dwoma sypialniami , 2 balkonami, 2 lazienkami, kuchnia i pokojem dziennym, 100m od plazy, bez garazu ale z parkingiem, TVsat, z balkonu tez widac morze, za 35 euro/doba/czerwiec i 45 euro/doba/lipiec. Z tego co sie orientowalem to byl jeszcze jeden taki wolny i inny mniejszy ale za te same pieniadze. Oczywiscie nie w tej samej miejscowosci co koleznki "Agi" ale jak ktos jedzie w jedna strone 1200 km to 100 + czy - nie robi wielkiej roznicy.

Pozdrawiam

Świetna okazja Ci się trafiła, tylko bardzo wątpliwa ...za 70 m2 35 EUR dla 4+ 2??? Poza tym najpierw napisałeś 50 EUR...
Rozumiem, że miejscowość mało ciekawa (takie też są w Chorwacji ... )Napisz gdzie?
Darek9634
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darek9634 » 15.06.2006 12:47

Nie chcę i nie będę więcej polemizował, tylko jedno i tylko teraz :
takie miałem i mam skojarzenia. Jeżeli miałaś taką rezerwację i ktoś ją odkupił to fajnie. W takim razie wypada przeprosić. I to na tyle. Nie gratuluj.
atolek
Croentuzjasta
Re: Odsprzedam rezerwację w pięknym apartamencie(50m2) w Bre

Nieprzeczytany postnapisał(a) atolek » 15.06.2006 13:14

agaton napisał(a):Pani Bożenie z rodziną która odkupiła ode mnie rezerwację w Breli życzę miłego spędzenia urlopu.
Wszystkim którzy w swoich postach próbowali za wszelką cenę zdyskredytować moje ogłoszenie również dziękuję.Wasza niekompetencja powala,kpiny z posiadania garażu przy apartamencie (każdy kto mieszkał w Breli zwłaszcza w okolicy najładniejszych plaż zna doskonale walkę o miejsce parkingowe,których tam nie ma) docenią tylko ci którzy znają te miejsca.Gratuluję czujności Darkowi i Madzi,oczywiście jestem tą samą Agakon czy Agakoń a wkrótce przemaluję się na Agokoz a mój numer 889 to oczywiście sex telefon na Kajmanach 55zł/min.Nie rozumiem złosliwego psucia komuś ogłoszenia jeżeli samemu nie jest się zainteresowanym.Jeżeli dla kogoś jest za drogo to niech wynajmuje te tanie położone np.przy ulicy z widokiem na działkę sąsiada.Takie są jak piszecie nawet wolne w sierpniu.Poziom tego forum z udziałem niektórych zaczyna powoli przypominać forum "zgorzkniałych tetryków"a fachowe porady przypominają rady typu "szwagier był i widział".Nie piszcie porad ludziom którzy jada z rodzinami ponad 1000km,że zawsze są wolne apartamenty.Nie każdy chce spędzać jedyne 2 tygodnie w byle jakich warunkach a tylko 5eu taniej.Te najbardziej atrakcyjne są oblegane.To nie pole namiotowe że można kogoś jeszcze wćisnąć.Wszystkich znających niemiecki odsyłam do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aż miło jaka panuje atmosfera fachowości i pomocy.Polecam adresy apartamentów Breli i wolne terminy. Pozdrawiam wszystkich miłośników chorwacji.

nooo taaak- cała Cro to Brela.
-PISZĘ PORADĘ LUDZIOM KTÓRZY JADĄ Z RODZINAMI PONAD 1000 KM::: przenigdy nic nie rezerwujcie !!! bo spędzicie 2 tygodnie W BYLE JAKICH WARUNKACH !!! jak dojedziecie i poszukacie to na 200% znajdziecie dokładnie takie miejsce JAKIE WAM ODPOWIADA. I nie czytajcie pierdół wszechznawców j.w.

pzdr.dla odważnych :)
Irecki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irecki » 15.06.2006 13:26

Świetna okazja Ci się trafiła, tylko bardzo wątpliwa ...za 70 m2 35 EUR dla 4+ 2??? Poza tym najpierw napisałeś 50 EUR...
Rozumiem, że miejscowość mało ciekawa (takie też są w Chorwacji ... )Napisz gdzie?[/quote]

Vodice, podaj maila to przesle Ci link ...mozesz sprobowac i przekonasz sie ze to nie kit.
50 euro to zaliczka jaka musialem wyslac aby rezerwacja byla pewna w ustalonym terminie

Pozdrawiam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.06.2006 16:25

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
garaż ,garaż :wink:
tak wyglądał ten garaż w tamtym roku po zakrapianej imprezie w Splicie! :wink:
GEMINI
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GEMINI » 15.06.2006 20:49

agaton napisał(a):Pani Bożenie z rodziną która odkupiła ode mnie rezerwację w Breli życzę miłego spędzenia urlopu.
Wszystkim którzy w swoich postach próbowali za wszelką cenę zdyskredytować moje ogłoszenie również dziękuję.Wasza niekompetencja powala,kpiny z posiadania garażu przy apartamencie (każdy kto mieszkał w Breli zwłaszcza w okolicy najładniejszych plaż zna doskonale walkę o miejsce parkingowe,których tam nie ma) docenią tylko ci którzy znają te miejsca.Gratuluję czujności Darkowi i Madzi,oczywiście jestem tą samą Agakon czy Agakoń a wkrótce przemaluję się na Agokoz a mój numer 889 to oczywiście sex telefon na Kajmanach 55zł/min.Nie rozumiem złosliwego psucia komuś ogłoszenia jeżeli samemu nie jest się zainteresowanym.Jeżeli dla kogoś jest za drogo to niech wynajmuje te tanie położone np.przy ulicy z widokiem na działkę sąsiada.Takie są jak piszecie nawet wolne w sierpniu.Poziom tego forum z udziałem niektórych zaczyna powoli przypominać forum "zgorzkniałych tetryków"a fachowe porady przypominają rady typu "szwagier był i widział".Nie piszcie porad ludziom którzy jada z rodzinami ponad 1000km,że zawsze są wolne apartamenty.Nie każdy chce spędzać jedyne 2 tygodnie w byle jakich warunkach a tylko 5eu taniej.Te najbardziej atrakcyjne są oblegane.To nie pole namiotowe że można kogoś jeszcze wćisnąć.Wszystkich znających niemiecki odsyłam do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link aż miło jaka panuje atmosfera fachowości i pomocy.Polecam adresy apartamentów Breli i wolne terminy. Pozdrawiam wszystkich miłośników chorwacji.
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 16.06.2006 07:47

Irecki napisał(a): Vodice, podaj maila to przesle Ci link ...mozesz sprobowac i przekonasz sie ze to nie kit. Pozdrawiam

Irecki to poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - moze przyda się w przyszłym roku. Jestem naprawdę ciekawa jak to wygląda...
pozdrawiam
Irecki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Irecki » 16.06.2006 08:04

no to poszlo na maila

Pozdrawiam
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 16.06.2006 12:06

atolek napisał(a):

nooo taaak- cała Cro to Brela.
-PISZĘ PORADĘ LUDZIOM KTÓRZY JADĄ Z RODZINAMI PONAD 1000 KM::: przenigdy nic nie rezerwujcie !!! bo spędzicie 2 tygodnie W BYLE JAKICH WARUNKACH !!! jak dojedziecie i poszukacie to na 200% znajdziecie dokładnie takie miejsce JAKIE WAM ODPOWIADA. I nie czytajcie pierdół wszechznawców j.w.

pzdr.dla odważnych :)

Dokładnie się z Tobą zgadzam.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 18.06.2006 16:50

Agaton... Agakon,... Agakoń .... Agakoz ...... Zastanów sie kim jesteś i tego sie trzymaj. Będziesz bardziej wiarygodna. ps. z tym 889 na Kajmany to się udało. Dobre :D
szunaj11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szunaj11 » 21.06.2006 18:27

AndrzejJ. napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
garaż ,garaż :wink:
tak wyglądał ten garaż w tamtym roku po zakrapianej imprezie w Splicie! :wink:

Ja wole jednak kwatery z garażem w spokojniejszych miejscowościach :lol:

Obrazek
tboy
Croentuzjasta
Re: Odsprzedam rezerwację

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 25.06.2006 12:33

no to wcisnąłęś pani Bożence niezły shit ;D

dżizas! co za ciśnieniowiec ;]
Ostatnio edytowano 25.06.2006 12:42 przez tboy, łącznie edytowano 1 raz
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 25.06.2006 12:38

AndrzejJ. napisał(a):ja stawiam na garaż na S8 :D

proponuję na S8 z przyczepą.
Just in case!
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Odsprzedam rezerwację w pięknym apartamencie(50m2) w Breli - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone