majkik75 napisał(a):Wieczorne widoki dają radę Światło wieczorem fajnie podkreśla walory hotelu, super to wszystko wygląda
pozdrawiam, Michał
To fakt, światło potrafi nieźle upiększyć budynki
majkik75 napisał(a):Wieczorne widoki dają radę Światło wieczorem fajnie podkreśla walory hotelu, super to wszystko wygląda
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):Piękne widoki wieczorne i do tego romantyczne kąpiele w ciepłym morzu , po zmroku . . .
Jest moc
Pozdrawiam
Piotr
"pavlo"
No i jak Was nie kochać za takie relacje. Cudowna Para przez chwilę bez jachtu pod stopami Gdzie są dzieci pytam chyba sprzątają dom
"pomorzanka zachodnia"]Nie wiedziałam że ptak może być takim pieszczochem jak...piesek na przykład. . Piękne kadry i widać jaka to frajda dla Ciebie.
A podobno na starówce w Pradze też robią rundki z sokołem, żeby odstraszyć z kolei gołębie
pavlo napisał(a):A to Ci się trafiła super gratka Oj przydałby się taki ptaszek u mnie, żeby ścigać ptaszory co mi trzebią borówkę w ogrodzie. Ja posiłkuję się się dwoma wirującymi sowami z tworzywa hologramowego i podobizną Macierewicza Nie wiem co bardziej odstrasza i co szybciej opaskudzą ptaszory. Jeśli to drugie to ogrodnik i tak będzie zadowolony
Kapitańska Baba napisał(a):Pałac wywarł na nas ogromne wrażenie.
Jest monumentalną, dopracowaną w każdym najmniejszym szczególe budowlą która naprawdę zachwyca.
Kapitańska Baba napisał(a):Za każdym razem – niezależnie ile razy w ciągu dnia naniosłam piachu do wanny była ona sprzątnięta gdy wracałam do pokoju.
Kapitańska Baba napisał(a):Czeka nas już powitalny szampan...
Stoliki także już gotowe...
Nasze dzisiejsze menu wygląda tak..
Dla nas too już zdecydowanie za długo.
Trzeba w końcu pozwolić stopom odetchnąć.
Szpilki w dłoń – od razu lepiej...
Kapitańska Baba napisał(a):Do tej zabawy musiałam przygotować się jeszcze w domu przed wyjazdem – należało bowiem wyrobić sobie międzynarodowe prawo jazdy.
Ja je zrobiłam, Kapitan nie – więc wiadomo kto będzie kierowcą.
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة