majkik75 napisał(a):To jest obłęd Jedno z moich marzeń, by zobaczyć taki widok
Wspaniale
pozdrawiam, Michał
Niby jak z helikoptera ale ciut inaczej bo jednak na zewnątrz. Fajnie że nasz taraz miał tylko balustradę i nie był szczelnie zamknięty
majkik75 napisał(a):To jest obłęd Jedno z moich marzeń, by zobaczyć taki widok
Wspaniale
pozdrawiam, Michał
"piotrf"]Widoki pierwsza klasa wyżej już się nie da
To prawda , ale tyle się dzieje ostatnio , że nawet do Córci nie było kiedy polecieć w tym roku Im więcej planujemy tym lepiej chichot losu słychać . . .
"wiola2012"]
Pięknie .
Gratuluję! Nawet sobie libretto przeczytałam, bo nie miałam jeszcze okazji być na przedstawieniu .
A widoczki z Burj Khalifa niczego sobie , moje dzisiejsze z Pałacu Kultury w stolicy też super, chociaż piętro tylko 30-te .
pomorzanka zachodnia napisał(a):Uwielbiam wszelkie wieże widokowe ale z tej wysokości to nie wiem czy patrzyłabym spokojnie. Na pewno mąż by mi nawet nie chciał towarzyszyć bo ma lęk wysokości.
wiola2012 napisał(a):Znalazłam taką ofertę:Burj Khalifa: The Lounge (piętro 152, 153 i 154) - bilety
Zrelaksuj się o zachodzie słońca, popijając szampana na 585 metrach. Wieczorkiem widoki też mogą być świetne
Kapitańska Baba napisał(a):... Wyobrażasz sobie to intensywanie oświetlone miasto z góry? Musi wyglądać imponująco
Na targu jest ogrom wszelkiego badziewia niestety nie ma tego co nam potrzeba.
wiola2012 napisał(a):Zawsze sobie obiecuję, że nie będę zostawiała zakupu upominków na ostatni moment, ale rzadko dotrzymuję swojej obietnicy . A potem nerwy, że nie ma tego co chcę, albo cena niekorzystna.
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة