Jedzenie wspaniałe Co prawda jak widzę sporo owoców morza, za którymi nie przepadam, ale chyba bym spróbował tak podanych ...
pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Jedzenie wspaniałe Co prawda jak widzę sporo owoców morza, za którymi nie przepadam, ale chyba bym spróbował tak podanych ...
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):Taki lunch ( podobnie jak inne posiłki tego typu ) to ogromne niebezpieczeństwo , bo istnieje uzasadnione podejrzenie , że po nich kilka kilogramów więcej obywatela wróci do kraju . W moim przypadku jest to pewne
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a):Ja wszystko jadłam razem z Wami online, a teraz idę do lodówki . Matko kochana, ale Ci zazdroszczę tych słodyczy. Co tam kilogramy, przyjdzie czas to się schudnie .
majkik75 napisał(a):No to teraz to jesteś u siebie Zabieraj stery i rura
pozdrawiam, Michał
"mchrob"]A to słabo z tym, że trzeba było autobusem dojechać do mariny
Jak już atrakcje na wypasie to spodziewałbym się lądowania helikoptera na helipadzie jachtu.
Jakiś budżetowy ten jachcik
A tak poważnie, to macie w rodzinie szejka że taką wycieczkę ogarnęliście?
wiola2012 napisał(a):
Beatko, trzymam kciuki!
Pokaz nam jak pięknie może wyglądać zakonnica
Kapitańska Baba napisał(a):Coś Ty - wystarczyło wozić do Cro ziemniaki i inne artykuły z owadziego dyskonta i się odłożyło
"majkik75"]
Moja krew
Ja to Ci powiem, że jeszcze wodę woziłem, bo w Chorwacji droga w xolerę No i tak się zbiera na te inne luksusy
Ale na tym zdjęciu to co się odjaniepawliło to ja nie wiem
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة