Faktycznie, oglądając zdjęcia, lot balonem i pustynna przygoda były super. Wyjazd jest naprawdę jakby luksusowy
pozdrawiam, Michał
majkik75 napisał(a):Faktycznie, oglądając zdjęcia, lot balonem i pustynna przygoda były super. Wyjazd jest naprawdę jakby luksusowy
pozdrawiam, Michał
"wiola2012"]Cześć Beatko, fajnie, że wróciłaś
I już forumowi koledzy zapędzili Cię do pracy
Oglądałam i czytałam ostatni odcinek i przypomniała mi się nasza jordańska, pustynna wycieczka i beduińska gościnność. Nawet Wasz kelner trochę podobny do naszego kierowcy . Mogę sobie zatem wyobrazić, jak Wam się podobało. Co prawda czerwonego dywanu nikt przede mną nie rozwijał, bo i sukni odpowiedniej nie miałam , ale amosfera była wspaniała. Szampana też nie było .
U Was na bogato (może Allach akurat nie widział )
Zagadką jest, dlaczego Wasz niemrawy (czyt. powolny) kierowca, tak nagle zaszalał
"tony montana"]No przejażdżka i spacer po pustyni plus te fotki - MEGA
Ja tylko raz widziałem skorpiona na żywo. Na Sardynii, mieliśmy stracha
Kapitańska Baba napisał(a):…Gorzej z prawdziwą pracą - istna polka galopka. Dwa razy dziennie, teraz chyba nawet sześć dni w tygodniu.
..a ten dywan...hmmmm ...moze to był przedsmak tego co mnie czekało w przyszłości? :
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):…Gorzej z prawdziwą pracą - istna polka galopka. Dwa razy dziennie, teraz chyba nawet sześć dni w tygodniu.
..a ten dywan...hmmmm ...moze to był przedsmak tego co mnie czekało w przyszłości? :
Jak się doda 2 do 2 to rachunek prosty, Twoja obecna intensywna praca będzie miała zakończenie na czerwonym dywanie .
Szukaj sukni
Kapitańska Baba napisał(a):Już w następny piątek wystąpię - a jakże - nie na czerwonym dywanie co prawda ale na wielkiej scenie w drugiej co do wielkości sali operowej w Polsce - w ................... habicie jako siostra zakonna
Kapitańska Baba napisał(a):majkik75 napisał(a):Faktycznie, oglądając zdjęcia, lot balonem i pustynna przygoda były super. Wyjazd jest naprawdę jakby luksusowy
pozdrawiam, Michał
To był cudowny poranek - absolutnie
Luksusowy powiadasz? Daj szansę się rozwinąć
maslinka napisał(a):Niesamowita ta pustynia! Oryksy takie dumne, piękne
Śniadanie w takich okolicznościach musiało smakować wyjątkowo A Wasz kierowca zapewnił Wam dodatkową adrenalinę
wiola2012 napisał(a):Chciałabym to zobaczyć
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة