piotrf napisał(a):Piękne widoki , piękne zdjęcia
Ptaszor też fajny . . .
Pozdrawiam
Piotr
Piotrze - ptaszor najfajniejszy
Polataliśmy, chyba czas na lądowanie
piotrf napisał(a):Piękne widoki , piękne zdjęcia
Ptaszor też fajny . . .
Pozdrawiam
Piotr
Trajgul napisał(a):pavlo napisał(a):Cieszę się z Twojego balonowania bo w powietrzu sporo czasu spędziłem i wiem, że latanie bezkabinowe było zawsze najcudowniejsze Czujesz wtedy zapach lasu, sadów, skoszonej trawy,... i inne zapachy też
Nie ma Cię czasami tam? Codziennie mi tu latają nad głową i rano i popołudniu. Wczoraj chyba 32 sztuki leciały:
Kapitańska, sorry za OT.
pavlo napisał(a):Niestety już nie latam
wiola2012 napisał(a):I o taką opinię mi chodziło. Wszystko jasne , jak tylko będzie okazja - lecę .
Ps. Jeśli przeżyłam nurkowanie, to tym bardziej przeżyję latanie .
crooopka napisał(a):Ostatnie odcinki to uczta dla oczu Niesamowite te widoki z lotu balonem...
majkik75 napisał(a):Pani Kapitan - wszystko ok? Będzie dalszy ciąg? Pewno jakiś wyjazd trwa, ale tak kontrolnie wolę się upewnić
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):majkik75 napisał(a):Pani Kapitan - wszystko ok? Będzie dalszy ciąg? Pewno jakiś wyjazd trwa, ale tak kontrolnie wolę się upewnić
Musimy uzbroić się w cierpliwość , na pocieszenie - będą nowe zdjęcia i relacja
Pozdrawiam
Piotr
"majkik75"]Super, witaj po powrocie
Tak, lot balonem rewelacyjny. Teraz jak tak czytam Twoje opowieści, to chyba sam mam ochotę
Jedna tylko rzecz - to jest kontrast. Ktoś leci balonem a z ziemi, umówmy się ze "skromnych" warunków ktoś ogląda ten lot. Jest dysonans ...
pozdrawiam, Michał
piotrf napisał(a):Na całe szczęście nie wszyscy są jednakowi , nie wszyscy też muszą tacy być i dla każdego miejsce się znajdzie
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة