tony montana napisał(a):
ps Autostrada z min. prędkością 200 km/h? dlaczego nie od razu 200 MPH
No jaaaaaaaaaaasnee to będzie taki spacerniak dla bolidów F1
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):
ps Autostrada z min. prędkością 200 km/h? dlaczego nie od razu 200 MPH
No jaaaaaaaaaaasnee to będzie taki spacerniak dla bolidów F1
Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba napisał(a):Teraz będzie ciut inaczej - zresztą, sama zobaczysz
Kapitańska Baba napisał(a):Natenczas mam akumulatory naładowane greckim i chorwackim słońcem i mam nadzieję, że mi na długo starczy energii (i opalenizny )
Znaczy wyjazd udany? Wrednie zabrzmi ale cieszę się, ze wróciłaś i czekam na Chorwację Twoim okiem
wiola2012 napisał(a):Wyjazd bardzo udany , chociaż były chwile stresujące . Relacji nie planowałam, bo nie byliśmy w żadnym nieodkrytym miejscu, ale może jesienią, jak będzie więcej czasu napiszę coś w ramach pamiętnika .
maslinka napisał(a):Bardzo zielono tam, dużo palm. Pięknie!
tony montana napisał(a):Dokładnie - palmy pierwsza klasa i ta ilość, mhm taką grillowaną jagnięcinę to chętnie zjadłbym i to w jakich okolicznościach
pomorzanka zachodnia napisał(a):Przejechali z jednego pałacu do drugiego.
pavlo napisał(a):Ten luksus, ten przepych wszystkiego na co spojrzysz to zachwyca i jednocześnie przytłacza. Nie wiem na jak długo bym mógł się oderwać od mojej domowej oazy ciszy i spokoju. Ja może na kilka dni, moja rodzina może na kilka godzin
Miałem chwilkę chęci aby odwiedzić to co Ty, ale rodzinka mnie skasowała Dado, szukaj ciszy i spokoju i ukojenia w dzikiej przyrodzie... Chmmm, a może by tak Roztocze zaliczyć ???
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة