majkik75 napisał(a):Ależ Ty mnie teraz zaimponowałaś Rewelacyjna atrakcja I z Bentleyem Ci do twarzy. Widać czy koło sterowe, czy kierownica, pasuje Może teraz Kapitan Ci coś takiego zafunduje ?
pozdrawiam, Michał
pavlo napisał(a):Ale zrobiłaś przeskok: z ptaszka do bentlejaszka
Uuuu, ale masz pulpit przed sobą...., do twarzy Ci z nim Kolorystyka Twojego ubioru też podkreśla całość
Za taką piękną prezentację marki powinni Ci autko spakować i wysłać do domu i zapewnić tankowanie bez ograniczeń , azaliż to ZEA
"wiola2012"]
Na mnie też wywarł wielkie wrażenie, ale chyba jeszcze większe Wasz hotel - pałac, w nocnym wydaniu. Jest piękny
Też bym tak chciała
Czytając opis tej magicznej kolacji i oglądając zdjęcia, miałam wrażenie, jakby ktoś troszkę zmienił scenariusz filmu Pretty Women , szczególnie gdy wspomniałaś o tych szpilkach .
Naprawdę odstąpił Ci taką frajdę? Ale jak Ty go przekupiłaś? ....albo może mi nie odpowiadaj jak
pomorzanka zachodnia napisał(a):No świetna przejażdżka
"majkik75"]No, program pobytu imponuje
Mam wrażenie, że meczet aż "kipi" od ... minimalizmu wnętrza. Łuki, ornamenty, lekkie zdobienia ... less is more ... Uwielbiam takie przestrzenie, nie zapaćkane wszelkimi "ozdobami" ...
A w tej galerii, to jak to ja zawsze mówię do swojej Żony, to pan Kapitan pewno Ci kupił jakiś kosztowny drobiazg ?
majkik75 napisał(a):Robi mocne wrażenie ... Bardzo podobają mi się te wnętrza ...
pozdrawiam, Michał
"feniks7"]Uff, niewyobrażalne wręcz bogactwo...
Ładne, nawet bardzo. Przy tych niewidocznych sprzątaczach sanitariatów nasunęła mi się taka myśl:
ciekawe ile osób jest zatrudnionych do utrzymania w takim stanie? 2 czy 3 razy więcej niż gości?
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة