Pączków z lodami to w Grecji nie jadłem .
Heh ....nie wiedziałem że coś takiego jest i ciekawe jak to smakuje.....
Jutro se kupię 2 pączki u Mielnika i Calipsiaka........ocenię.
maniust napisał(a):Tony , wybacz że spytam , ale te 2 zdjątka wyżej to twoje czy z neta?
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Też zwróciłam uwagę na ten kolor ,
to normalne, czy coś "majstrowałeś"
Bo tu już jest "normalne" .
A ty "jak zwykle" się "czepiasz" P
Niebo się zeźliło, bo dawno relacji żadnej nie pisałaś
mysza73 napisał(a):Muszę się "czepiać" ,
żeby wiedzieć, czy mam TAM jechać ,
ale jak już pojadę, KIEDYŚ, i takiego nieba nie będzie, że o lazurach nie wspomnę, to będzie na Ciebie i się już bój .
maniust napisał(a):mysza73 napisał(a):Muszę się "czepiać" ,
ale jak już pojadę, KIEDYŚ, i takiego nieba nie będzie, że o lazurach nie wspomnę, to będzie na Ciebie i się już bój .
Lazur w Grecji znajdziesz Agnieszko na mur beton i piękne piaszczyste plaże.
Z tym niebem to trochę było majstrowane.....
Jak tylko odzyskam swojego laptopa z serwisu to się zabiorę i pokażę ten lazur.
Mnie jedynie zastanawia syf w Grecji przy ulicach i domach , pełno śmieci rozpindolonych , złomu i różnego innego badziewia.
Nie wiem jak na innych wyspach i jak na lądzie , ale taki syf jest bynajmniej na Zakintosie.
Jednak same hotele czyste i zadbane .
maniust napisał(a): Mnie jedynie zastanawia syf w Grecji przy ulicach i domach , pełno śmieci rozpindolonych , złomu i różnego innego badziewia.
Nie wiem jak na innych wyspach i jak na lądzie , ale taki syf jest bynajmniej na Zakintosie.
maniust napisał(a):Pączków z lodami to w Grecji nie jadłem .
Heh ....nie wiedziałem że coś takiego jest i ciekawe jak to smakuje.....
Jutro se kupię 2 pączki u Mielnika i Calipsiaka........ocenię.
maniust napisał(a):Tony , wybacz że spytam , ale te 2 zdjątka wyżej to twoje czy z neta?
Krzychooo napisał(a):Ech, Elafonisi... Ludzi tam sporo, ale teren laguny jest tak rozległy, że bez problemu można znaleźć trochę spokoju. Czekam
Eunike1984 napisał(a)::lol: dobre
mysza73 napisał(a):Muszę się "czepiać" ,
maniust napisał(a):Lazur w Grecji znajdziesz Agnieszko na mur beton i piękne piaszczyste plaże.
Z tym niebem to trochę było majstrowane.....
Jak tylko odzyskam swojego laptopa z serwisu to się zabiorę i pokażę ten lazur.
Mnie jedynie zastanawia syf w Grecji przy ulicach i domach , pełno śmieci rozpindolonych , złomu i różnego innego badziewia.
Jednak same hotele czyste i zadbane .
mysza73 napisał(a):Tony lubi majstrować .
dangol napisał(a):Z tym syfem na Krecie 2010 było różnie, w zależności od miejsca. Na Peloponezie 2012 odczucia takie same... Na Milosie 2014 zaskoczenie POZYTYWNE , chyba tylko w jednym miejscu było zaśmiecone (ale i tak niezbyt mocno).
tony montana napisał(a):Najprawdiwsze MOJE, bez ściemniania, ani "zjaśniania" !:)
tony montana napisał(a):Po kilku dniach przestaję zwracać uwagi na druty, papiery i platik w rowach
maniust napisał(a):No to przepraszam Tony że spytałem , bo coś mi zajeżdzało Leonem i coś mnie nie pasiło , jakieś takie inne niż wcześniejsze.
No to podziw , przepiękne strzały.
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Nie dał byś rady tym "zjaśnianiem" i "ściemnianiem" .