Wygląda na to, że byliśmy jednak w innym hotelu.
Pozdrawiam,
Wojtek
Aglaia napisał(a):Jak ktoś się z hotelu boi tyłek wystawić to prawie każde miejsce będzie uważał za takie gdzie nic nie ma i z nudów umrzeć można.
Byłam w Tunezji i może wakacje mojego życia to nie były ale trochę żeśmy zobaczyli (i akurat nie na absurdalnie drogich wycieczkach kupowanych u rezydenta). Pewnie kiedyś chętnie jeszcze bym się wybrała ale już nie trybem hotelowym tylko raczej na własną rękę. Na Turcję plany podobne do zrealizowania w niedalekiej (mam nadzieję) przyszłości.
tony montana napisał(a):
Mi chodziło o to, abys nie wierzył "wszystkim znajomym", o których pisałeś, którzy mówili Ci, że w Turcji "nic nie ma" - Turcja jest równie bogata w atrakcje jak Grecja
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):... zimny Mythos na leżaczkach wieczorem także...
A u nas na Lipsi, a to Mythosik, a to winko, co wieczór moczyło się w morzu aby nabrać temperatury konsumpcyjnej.
pzdr
Aglaia napisał(a):Jak ktoś się z hotelu boi tyłek wystawić to prawie każde miejsce będzie uważał za takie gdzie nic nie ma i z nudów umrzeć można.
Byłam w Tunezji i może wakacje mojego życia to nie były ale trochę żeśmy zobaczyli (i akurat nie na absurdalnie drogich wycieczkach kupowanych u rezydenta). Pewnie kiedyś chętnie jeszcze bym się wybrała ale już nie trybem hotelowym tylko raczej na własną rękę. Na Turcję plany podobne do zrealizowania w niedalekiej (mam nadzieję) przyszłości.
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):... zimny Mythos na leżaczkach wieczorem także...
A u nas na Lipsi, a to Mythosik, a to winko, co wieczór moczyło się w morzu aby nabrać temperatury konsumpcyjnej.
pzdr
Franz napisał(a):Wygląda na to, że byliśmy jednak w innym hotelu.
Pozdrawiam,
Wojtek
Lednice napisał(a):
Ja z wami się zgadzam, że to ciekawe kraje
Ja pisałem wyraźnie o takich, którzy NIE spędzają czasu aktywnie
longtom napisał(a):longtom napisał(a):A u nas na Lipsi, a to Mythosik, a to winko, co wieczór moczyło się w morzu aby nabrać temperatury konsumpcyjnej.
pzdrKrystof napisał(a):hmmm, 26 stopni nie nazwałbym temperaturą konsumpcyjną...
chociaż zawsze to lepiej niż 36
marze_na napisał(a):My płaciliśmy 3400 od osoby za dwa tygodnie w opcji All (to akurat zupełnie bez sensu, bo z racji podróżowania po wyspie dużo z tego All nie skorzystaliśmy
Janusz Bajcer napisał(a):Lednice napisał(a):Znajoma była w Tunezjowie, w czerwcu tego roku i sama oceniła to jako wielki niewypał. Tam nic ciekawego nie ma, można z nudów się tylko opić i obżerać...
To samo mówią wszyscy znajomi, którzy byli u Turasów...
I siedzieli cały czas w hotelu...
Katastrofa
Byłem w Turcji i się nie nudziłem - pływałem, siedziałem na słoneczku, spacerowałem i kraj zwiedzałem.
W Turcji nie można się nudzić - chyba, ktoś tak lubi
Krzychooo napisał(a):Zaglądam tu i ja, Tony .
Wygląda na to, że niewiele zabrakło . Z Krety wracałem 25 lipca.
te kiero napisał(a):pierwsze zdjęcia sprawiły, że zastanawiałem się czy aby na pewno to Kreta czy raczej Karaiby
kolory balsam dla oka, tylko ten ichni alfabet, jak dogadać się z grekiem który nie bardzo po angielsku rozmawia;
udawać greka czy krete(y)ńczyka
raczej samolotem nie polecę, więc podążę choć wirtulanie
GOLDEN napisał(a):tony montana napisał(a):......Plaże między Rethymno a Chanią
Rethymno
Heraklion
Chania
Tu byliśmy..... ...... reszta u ciebie w relacji
W AMMOUDARA nocowaliśmy w hotelu Castro
FUX napisał(a):Dla nas wypoczynek to tylko włóczęga.
Tak mają niespokojne dusze...
maniust napisał(a):
Sąsiad rzadko czytam twoje relacje , ale tą Kretą to mnie zachęciłeś , ponadto smaka mi narobiłeś do pisania i jak tylko odzyskam swojego laptopa to chyba się wezmę za swoją tegoroczną Grecję.
maniust napisał(a):Dokładnie.......
W Turcji się nudzić ?
Turcja jest THE BEST ! Mogę się zaraz spakować i lecieć.
Lednice napisał(a):No, z tego wynika, że opinie o Turcji są różne
No, ale jak ktoś nastawiał się na wypoczynek w kurorcie, a został zakwaterowany w hotelu na odludziu, z kiepską plażą,
a do tego żal mu było kasy na wycieczki, bo zapłacił za all
No, to ja taką osobę rozumiem tak samo, jak Janusza i Twoją
tony montana napisał(a):Ludzie - co Wy macie z tymi samolotami???
W samochodzie zależysz też NIERAZ mało od swoich umiejętności, naprawdę jest wiele sytuacji, w której nie masz na nic wpływu - tylko POCZUCIE tego wpływu na sytuację mamy większe, to rozumiem