tony montana napisał(a):Skałka przy plaży do której doszedłem górą
Fajna. Też bym wlazł.
Pozdrawiam,
Wojtek
dangol napisał(a):No i bardzo dobrze, że pokazujesz tak dokładnie, bo plaża świetna . Niemniej jednak, raczej się na nią nie wybierzemy przy kolejnej bytności na Krecie, za krótko tam będziemy, aby nam się chciało pokonywać tyle kilometrów... Fajnie więc było "poplażować" sobie chociaż wirtualnie .
Lidia K napisał(a):Ale się dzisiaj poddałam urokowi Twojej wypoczynkowej Krecie. Dawno się nie napatrzyłam na takie stężenie lazuru, niebieskości, odmiany cyjanu.
Grecja jest piękna, w Grecji cośniecoś zobaczyliśmy, wydawało się mi się, że bez Krety da się żyć. Widziałam jak Danusię ciągnie na Kretę, teraz WIEM dlaczego. Nie ma innej opcji, Kreta musi być w naszych planach.
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Skałka przy plaży do której doszedłem górą
Fajna. Też bym wlazł.
Pozdrawiam,
Wojtek
Mikeee napisał(a):Szanowny Panie z blizną na twarzy. Mam pytanie:
w tym roku intensywnie myślę o Krecie. Którą część wyspy polecisz subiektywnie na osiedlenie się (oczywiście na czas tygodniowego urlopu tylko)?
leżenie na plaży będę próbował ograniczyć do minimum, od zawziętości żony będzie zależało do jakiego minimum. Chciałbym jak najwięcej zobaczyć, samochód wypożyczę na jakieś 3 dni
będę wdzięczny za sugestie
pozdrawiam,
Michał
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):...takie stężenie lazuru, niebieskości, odmiany cyjanu.
Grecja jest piękna,...
Oj pobrykało by się po takiej ciepłej plaży
pzdr
GOLDEN napisał(a):
No to farta miałeś.... ... Pewnie zaraz Discovery odkupi to zdjęcie...
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Patrzymy oczywiście na wybrzeże w kierunku Sitii
Miłe oku klify.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Tablice informacyjne (drogowskazy) są najpierw po grecku, a za 200 metrów po angielsku (i grecku też 0 dwujęzyczna). Fotoradary są pozaładowywane, ale przed każdym są ostrzeżenia, dopiero po 500 metrach lub kilometrze są fotoradary, wszystkie są dobrze widoczne, choć przyznam, raz czy dwa dałem się "zaskoczyć" - zapatrzyłem się na krajobrazy
MarDomi napisał(a):tony montana napisał(a):Tablice informacyjne (drogowskazy) są najpierw po grecku, a za 200 metrów po angielsku (i grecku też 0 dwujęzyczna). Fotoradary są pozaładowywane, ale przed każdym są ostrzeżenia, dopiero po 500 metrach lub kilometrze są fotoradary, wszystkie są dobrze widoczne, choć przyznam, raz czy dwa dałem się "zaskoczyć" - zapatrzyłem się na krajobrazy
Zrobili Ci zdjęcie
Przyszło coś
Potter napisał(a):Fajne te pajęczyny. A to białe to co? Sól?