tony montana napisał(a):Jeszcze przejdziemy się trochę po uliczkach Chanii "nie związanych z portem", mijamy straszne tłumy, przestaje nam się to trochę podobać
Tłumy też miałem, ale jakoś to przebolałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):tony montana napisał(a):Miałeś za to przyjemność, widziałem, być w równie pięknych miejscach w GR
Dobrze wiedzieć...że widziałeś
Pozdrawiam
Franz napisał(a):Tłumy też miałem, ale jakoś to przebolałem.
Pozdrawiam,
Wojtek
GOLDEN napisał(a):Podczas naszego pobytu było tam boisko do piłki nożnej
Roxi napisał(a):tony montana napisał(a):Może znajdzie się kilku chętnych?
Piszę tylko, że jak najbardziej jestem chętna i zabieram się za czytanie, bo pierwsze kilka zdjęć powala!
mysza73 napisał(a):
mało się odzywam, ale jestem cały czas, bo wiesz, że robię PLAN
longtom napisał(a):tony montana napisał(a):...polarek ... to takie proste w sumie szkiełko
Ja akurat mam okrągłe.
pzdr
Aglaia napisał(a):Nawet ładna ta Hanka ale chyba dobrze, żeśmy się tam nie tłukli .
Eli może trochę szkoda ale u nas pogoda bywała sporo gorsza (jednak przełom września i października bywa już ryzykowny na plażowanie) więc nie wiadomo czy byśmy skorzystali z tych uroków tyle co Wy. Będzie na następny raz kiedy to osiądziemy bardziej na zachodzie.
tony montana napisał(a):Aglaia napisał(a):Nawet ładna ta Hanka ale chyba dobrze, żeśmy się tam nie tłukli .
Eli może trochę szkoda ale u nas pogoda bywała sporo gorsza (jednak przełom września i października bywa już ryzykowny na plażowanie) więc nie wiadomo czy byśmy skorzystali z tych uroków tyle co Wy. Będzie na następny raz kiedy to osiądziemy bardziej na zachodzie.
Życzę jeszcze wiele powrotów na Kretę, albo do Gr ogólnie!
tony montana napisał(a):Zapraszam Dawno Cie u mnie nie było
Ja mam do nadrobienia Twój Peljsesacz też!
GOLDEN napisał(a):Tony zapodałbyś jakieś gorące foty z Krety,bo zima idzie ......a w takim tępie i wiosna przyjdzie....