FUX napisał(a):Fajnie znajome kąty pooglądać.
Zapraszam do czytania
CROdzinka.pl napisał(a):W oczekiwaniu na nasz wyjazd końcem sierpnia (Hvar) z ogromną radością pooglądamy świeżą relację.
Hvar ale super,bardzo miło go wspominamy,pomimo,że jest inny nic Brać...
AniaSK napisał(a):@loverosa
Kiedyś zrozumieją . Mnie to zajęło 10 lat, bo wyjeżdżałam z rodzicami za gówniaka i nastolatka i powiem szczerze, że z perspektywy to były najlepsze wakacje!
Piękna plaża! Aż chciałoby się tam dłużej być.
Mam nadzieję,że kiedyś będą dobrze wspominać:)
Plaża każda jedna piękna,a woda przejrzysta
Adek99 napisał(a):Bol i Murvica super, może skrobnę coś z Ivana, ale bliżej września
Będę czekała:)
EithelAmarth napisał(a):Zaczyna mnie korcić ten Brac na przyszły rok plaża w Murvicy - boska
Brać i mnie kusił i długo nie wytrzymałam,musiałam ją odkryć...
emarylka napisał(a):U mnie Brać w planie za miesiąc,
będę na bieżąco )))
Zazdroszczę:)
kwlj napisał(a):Super Relacja i zdjęcia !!emarylka napisał(a):U mnie Brać w planie za miesiąc,
będę na bieżąco )))
U mnie również za miesiąc
Dziękuję:)gaspar84 napisał(a):Loverosa która plaża fajniejsza? Bol czy Murvica? Będąc za miesiąc w Spltskiej planuję się tam wybrać na jeden dzień i wydaje mi się że przez Zlatni Rat tylko się przespacerujemy, a plażować będziemy w Murvicy bo wydaje mi się, że tam znacznie ładniej:)
Gaspar trudno jednoznacznie określić,która plaża ładniejsza.każdemu co innego się podoba,Zlatni Rat nie ma wielu zwolenników na forum,a nam się podobała i nie przeszkadzali mi ludzie...ale cały dzień plażować tam się nie da,ani w spokoju poczytać. Murvica jest kameralna,ma klimacik...
30 czerwiec czwartek
Rano tak dobrze mi się spało,ale no my tu nie przyjechaliśmy spać do południa,więc budzę męża i zamierzam go dziś namówić na plażowanie znów w innym miejscu.Na początek idziemy jak zwykle do Studenaca. Po drodze kilka fotek
Na taki domek może i nas byloby stać ?
Szkoda,że nie na sprzedaż...
Kolejne wehikuły
Przy śniadanku oznajmiam rodzince,że dziś jedziemy na piękną plażę,niedaleko itd
Jedziemy do oddalonej o 4 km miejscowości Sumartin. Najpierw wstępujemy do Studenaca po zimne napoje,a potem w kierunku kościoła i podjeżdżamy stromą górą.Przy lasku zostawiamy auto i leśną dróżką zmierzamy tam,gdzie inni ludzie.
W tym dniu niebo nie było czyste,trochę zachmurzone,ale może to i dobrze,odpoczniemy od słońca.
Z daleka już mi się podoba...
Czy to Sv.Rok?
Plaża jest dla mnie na plus,odcienie wody cudo,ale nie lubię plażować tam,gdzie za dużo gołego ciała,od tego są ustronne miejsca
Wracamy....
Chyba tutaj byłoby przyjemniej,bardziej tekstylnie:)