Takie tam foldery informacyjne.
CroAna napisał(a):Jak Czechy to jestem i ja potwierdzam z całą mocą-Ołomuniec-koniecznie! Wart zatrzymania na więcej niżjeden dzień. Przesympatyczne, klimatyczne knajpki, wąskie uliczki na starówce. Krumlov-niesamowity, ale..strrraszne tłumy ludzi! Jak na Moście Karola
CroAna napisał(a):A skoro już tu jestem. ...wkrótce wybieram się Morawy, trasa zwiedzania z grubsza poczyniona, brak mi do szczęścia ppunkty z winnicami do zwiedzenia. Znojmo odpada jakby co . Zasypcie mnie propozycjami
CroAna napisał(a):A skoro już tu jestem. ...wkrótce wybieram się Morawy, trasa zwiedzania z grubsza poczyniona, brak mi do szczęścia ppunkty z winnicami do zwiedzenia. Znojmo odpada jakby co . Zasypcie mnie propozycjami
dangol napisał(a):Niedaleko od Hodonina są piwniczki w Petrovie i Sudoměřicach (pokazywałam je w swojej relacji), może tam będzie Ci po drodze?
Niekoniecznie trzeba się umawiać na wielogodzinne imprezy degustacyjno-jedzeniowe, można wpaść "z marszu" na kieliszek lub *N....... Z tym, że nie wszystkie piwniczki są otwarte, zwłaszcza w poranno-południowych godzinach.
Koziorożec napisał(a):Jutro o 7:35 TVP HISTORIA pokaże 2 odcinek dokumentalnego serialu "Skarby czeskiego dziedzictwa narodowego". Świetny serial. Ja traktuję go jako swoisty przewodnik. Mam nadzieję, że będą następne odcinki.