kataryniarz napisał(a):ArliJ napisał(a):zapraszam, Lefkada coraz bliżej
Czekam właśnie na Wasze spojrzenie na wyspę, byliśmy do 27 czerwca - może się gdzieś mijaliśmy
arabesqa74 napisał(a):Dołączam do czytelników. Twoja relacja i kilka jeszcze innych, ciekawych, są "lekiem" na obecne wakacje, niestety w tym roku z konieczności stacjonarne
Pożyjemy, zobaczymy - może uda się w przyszłym roku. Pocieszę oko chociaż Waszymi zdjęciami i wrażeniami, a że pięknie i bardzo plastycznie opisujesz Wasze wojaże, to przynajmniej będę miała taką namiastkę wakacji.
Gorąco pozdrawiam
Luiza
arabesqa74 napisał(a):Dziękuję
Zdjęcia jak z bajki, z innego świata!
ja.bea napisał(a):Dołączam do grona zachwyconych czytelnikow tej niezwykłej relacji. Wczoraj wróciłam z Korculi, przemierzanej Twoimi ubiegłorocznymi ścieżkami. Niestety wiele z nich pozostało dla nas nieodkrytych - zabrakło czasu. Tym bardziej chylę czoła, że z małymi przecież jeszcze dziećmi, udaje Ci się odwiedzić tyle pieknych miejsc. We mnie pozostał duży niedosyt i oczywiście powyjazdowa depresja.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na ciąg dalszy.
ajdadi napisał(a):Bez zmian fotki piękne
Pozdrawiam
poti napisał(a):Chętnie będę tu zaglądać tym bardziej, że Lefkada coraz bliżej
kulka53 napisał(a):Bardzo piękne zdjęcia
Chyba po zakończeniu tej części relacji Macedonia zanotuje znaczny wzrost ruchu turystycznego z Polski
Miejsca znane sprzed lat, ale w takim wydaniu dobrze jest je sobie przypomnieć...
Apartament bombowy , no i też fajnie że stacjonowaliście nie w typowym Ochrydzie a trochę gdzie indziej
Pozdrawiam
Buber napisał(a):Napiszę tyle, że kolory niesamowite ...pięknie to ujęłaś ...
A te domki na wodzie ... normalnie jak jakieś Malediwy ...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe