Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 2014

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Mai
Croentuzjasta
Re: Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 20

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mai » 20.04.2015 13:11

Dziękuje za odpowiedź ArliJ, wiem że po roku ciężko wszystko pamiętać ;)
My planujemy wyruszyć 30.05 na dwa tygodnie gdzieś na południe i trochę Waszymi śladami :) choć ciągle jeszcze nie do końca wiemy gdzie tak dokładnie. Musze przyznać że po przeczytaniu Twojej relacji kilka miesięcy temu pomyślałam że: czemu nie Grecja? Potem przekonywałam męża, czytaliśmy inne relacje z południa. I może coś z tego będzie ;)
A że wyruszamy z Krakowa to jechać będziemy podobną drogą jak już będziemy wiedzieć gdzie :) W planach jest Ochryd i Grecja, Lefkada lub Parga. Choć ciągle tez gdzieś się przewija Czarnogóra i Albania :)Pierwszy raz planujemy jechać tak daleko samochodem i zastanawiamy się czy jechać pierwszy dzień ile się da czyli do Skopje ;) czy wcześniej gdzieś zrobić nocleg w Segedyn czy Palić, a potem drugi w Skopje lub okolicy, i dalej na południe czy południowy wschód ;) A że najmłodszy członek załogi ma niecałe 3 lata to wyjazd dopasowujemy pod Jego. Najdalej na raz w tym "składzie" dojechaliśmy rok temu, do Orebica. My wyruszymy najwcześniej 3-4 w nocy, tak nam się jedzie najwygodniej, przetestowane w poprzednich latach.
Pozdrawiam i z pewnością będę następną relację czytać :)
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 21.04.2015 10:30

To chyba Porto Katsiki :D
minimartini
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) minimartini » 16.07.2015 20:42

Hej, hej :)

a ja zaglądam do tego działu i... Czekam na relację z tego roku :mrgreen: a tu nic :(
Jak się Wam wyspy podobały?

Pozdrawiam cieplutko

Martyna
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 16.07.2015 20:59

Muszę się przyznać, że również czekam z niecierpliwością na Twoją nową relację (mam nadzieję, że się wkrótce pojawi) już się cieszę na myśl o Twoich cudownych zdjęciach... :smo:
minimartini napisał(a):Hej, hej :)

a ja zaglądam do tego działu i... Czekam na relację z tego roku :mrgreen: a tu nic :(

Pozdrawiam cieplutko

Martyna
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 16.07.2015 21:07

Sara76 napisał(a):Muszę się przyznać, że również czekam z niecierpliwością na Twoją nową relację (mam nadzieję, że się wkrótce pojawi) już się cieszę na myśl o Twoich cudownych zdjęciach... :smo:
minimartini napisał(a):Hej, hej :)

Pozdrawiam cieplutko

Martyna

To jest nas więcej 8)
Zaglądam i zaglądam i...nic :roll:
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 21.07.2015 18:10

Oj powstanie powstanie ale chwilowo myślimy o następnym wyjeździe w sierpniu;)

W skrócie wyspa Skopelos i Alonissoss bardzo nam się podobały a za rok planujemy Cyklady Paros i Naxos albo powrót na Jońskie i Kefalonia.
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 21.07.2015 21:17

ArliJ napisał(a):Oj powstanie powstanie ale chwilowo myślimy o następnym wyjeździe w sierpniu;)

W skrócie wyspa Skopelos i Alonissoss bardzo nam się podobały a za rok planujemy Cyklady Paros i Naxos albo powrót na Jońskie i Kefalonia.

No widzę, że "wpadłaś" już z tą Grecją a Chorwacja zdradzona... ale mi to nie przeszkadza, bo Wasza ubiegłoroczna grecka eskapada bardzo mnie zauroczyła. Nie daj się prosić - rozpocznij chociaż relację :cry:
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 21.07.2015 21:50

A już się ucieszyłam, że będzie link do tegorocznej relacji :roll:

W sierpniu planujecie Cro? :wink:
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 21.07.2015 22:29

Nie zdradzona bo jedziemy do Słowenii i Chorwacji ;)ale Istria bo to taki extra wypad pozabudzetowy we dwoje i bierzemy namiot;)

Zacznę tylko powybieram zdjęcia przynajmniej z początku;)
papia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papia » 26.08.2015 19:19

Witaj!!!Z wielkim opóźnieniem i z wielką radością przeczytałam relację z Lefkady. Szukam informacji na jej temat, bo.......jestem w sytuacji, którą i ty opisywałaś czyli wróciłam po raz 11. z Chorwacji (tym razem Korcula) i niby pięknie, tak jak chciałam i tak jak zwykle ale brakuje zaskoczenia,czegoś wow, więc pomysł na wyspę Lefkada. I dalej moja prośba o namiar na lokum tam właśnie, bo myślę, że to będzie kierunek na 2016r. Pozdrawiam( po krakowsku, bo może mieszkamy gdzieś po sąsiedzku :papa: ) i nie mogę się doczekać Twojej kolejnej relacji :D
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 27.08.2015 18:54

No właśnie. Kiedy relacja? Jak widać, nie tylko ja czekam. Wierny czytelnik.
Poprzednia strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 2014 - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies