Dziękuje za odpowiedź ArliJ, wiem że po roku ciężko wszystko pamiętać
My planujemy wyruszyć 30.05 na dwa tygodnie gdzieś na południe i trochę Waszymi śladami choć ciągle jeszcze nie do końca wiemy gdzie tak dokładnie. Musze przyznać że po przeczytaniu Twojej relacji kilka miesięcy temu pomyślałam że: czemu nie Grecja? Potem przekonywałam męża, czytaliśmy inne relacje z południa. I może coś z tego będzie
A że wyruszamy z Krakowa to jechać będziemy podobną drogą jak już będziemy wiedzieć gdzie W planach jest Ochryd i Grecja, Lefkada lub Parga. Choć ciągle tez gdzieś się przewija Czarnogóra i Albania Pierwszy raz planujemy jechać tak daleko samochodem i zastanawiamy się czy jechać pierwszy dzień ile się da czyli do Skopje czy wcześniej gdzieś zrobić nocleg w Segedyn czy Palić, a potem drugi w Skopje lub okolicy, i dalej na południe czy południowy wschód A że najmłodszy członek załogi ma niecałe 3 lata to wyjazd dopasowujemy pod Jego. Najdalej na raz w tym "składzie" dojechaliśmy rok temu, do Orebica. My wyruszymy najwcześniej 3-4 w nocy, tak nam się jedzie najwygodniej, przetestowane w poprzednich latach.
Pozdrawiam i z pewnością będę następną relację czytać