Super było , ale się skończyło . No to teraz z równą niecierpliwością będę czekać na mój urlop, jak i Twoją relację.
Dobrze, że w międzyczasie jest jeszcze zima i narty. Udanego białego szaleństwa. pzdr.
Eunike1984 napisał(a):Ale się porobiło Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...
ArliJ, ale wirusem nas zaraziłaś
Pozdrawiam
markusg napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Ale się porobiło Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...
Pozdrawiam
No to rzeczywiście CRO opustoszeje i wszystko przez Arlij . My też w tym roku Lefkada.
mszkudlarek36 napisał(a):markusg napisał(a):Eunike1984 napisał(a):Ale się porobiło Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...
Pozdrawiam
No to rzeczywiście CRO opustoszeje i wszystko przez Arlij . My też w tym roku Lefkada.
My też Lefkada. Chyba trzeba już teraz kwatery rezerwować bo później miejsc braknie