Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 2014

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
tiwa
Cromaniak
Re: Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 20

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiwa » 08.10.2014 12:09

Super było :D , ale się skończyło :( . No to teraz z równą niecierpliwością będę czekać na mój urlop, jak i Twoją relację.
Dobrze, że w międzyczasie jest jeszcze zima i narty. Udanego białego szaleństwa. pzdr. :wink:
Franz
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Franz » 08.10.2014 14:13

Miło się z Wami podróżowało - zarówno po znanych mi miejscach, jak i tych pozostałych. :)

Pozdrawiam,
Wojtek
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 08.10.2014 14:54

Było pięknie - jak zawsze w Twoich relacjach :D

Dziękuję za relację z rewelacyjnie ciepłymi zdjęciami :mrgreen:

Przed nartowaniem odwiedzicie chyba kolorowe jesienią i słońcem Bieszczady :?:
To tylko telefon , na żywo jest już pięknie 8)
IMAG1408.1.jpg

Pozdrawiam
Piotr
ArliJ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ArliJ » 08.10.2014 21:16

Dziękuję pięknie jeszcze raz za wszystkie miłe słowa to motywuje do pisania kolejnych:).

Piotr - nie wiem na ile uda nam się w Bieszczady, w Krośnie będziemy dopiero w okolicach 1 listopada ale jest cichy plan na wyskok w Tatry tylko dzieci coś kichają jesiennie... :roll:

ja chętnie bym w Bieszczady uderzyła ale ciężko teraz z urlopem...
Magdaz911
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdaz911 » 20.10.2014 19:54

Miałam małą przerwę w śledzeniu Twojej relacji...teraz nadrobiłam i szkoda że to już koniec. Zawsze chętnie wracałam do Twoich cudownych zdjęć, łatwo przez nie jest się zakochać w każdym miejscu, z którego piszesz relację. :mrgreen:

Ale dzięki forum zawsze można się do nich przenieść, idealna rozrywka na długie jesienne wieczory. :mrgreen:

Pozdrawiam :papa:
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 14.11.2014 21:12

Dziś po rozmowie z kolegą załapałam bakcyla na Grecję... po przeczytaniu paru informacji na Lefkadę zachorowałam nieuleczalnie...
A tu kwatera w Jelsie na 2015 zarezerwowana.... :roll:
I co tu robić???
Na razie czytam, zachwycam się (tchu brakuje od piękna tej wyspy!!!) i myślę, jak noclegi dla 6 osób załatwić...

Ps. Przepiękna z Ciebie kobieta, Arletko! I te nogi!!!! :lol:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.11.2014 23:06

to ja tak rzutem na taśmę, jakoś mi umknęła Twoja relacja, ale w porę nadrobiłem, piękne miejsca, jeszcze przez nas nie odkryte na żywo, ale i wirtualnie się podobało, ten kierunek mnie przyciąga, oczywiście relacja trafiła do zakładek
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 15.11.2014 21:47

Relacja świetna, jak zawsze zresztą. Poza tym dzięki tej relacji zdrada w 2016 już na pewno - Lefkada!!!!!!!!
gpaul
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) gpaul » 22.12.2014 00:56

Świetna relacja i fotki :)
Coraz większy apetyt na Lefkadę.
Mogę prosić o namiary na nocleg na Lefkadzie?
Pozdrawiam
MarDomi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarDomi » 25.12.2014 14:02

Nie wiem jak to się stało, ale dopiero teraz natrafiłem na Twoją relację. Świetnie się czytało Obrazek
Mamy nadzieję, że jak dobrze pójdzie to w przyszłym roku wybierzemy się na Lefkadę i Kefalonię Obrazek

Pozdrawiam
hugo917
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hugo917 » 14.01.2015 12:49

No to mnie namówiłaś od 26.06 Parga a od 3.07 Lefkada miejscowość Ligia. Pozdrawiam
Eunike1984
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Eunike1984 » 14.01.2015 12:54

Ale się porobiło ;) Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku ;) I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ;) ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy ;) My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...
ArliJ, ale wirusem nas zaraziłaś ;)
Pozdrawiam :)
markusg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) markusg » 14.01.2015 13:31

Eunike1984 napisał(a):Ale się porobiło ;) Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku ;) I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ;) ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy ;) My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...

No to rzeczywiście CRO opustoszeje i wszystko przez Arlij :D . My też w tym roku Lefkada.
mszkudlarek36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mszkudlarek36 » 14.01.2015 14:24

markusg napisał(a):
Eunike1984 napisał(a):Ale się porobiło ;) Okaże się, że Cro opustoszeje w tym roku ;) I nie da się tam usłyszeć polskiego języka (może i dobrze ;) ) Za to Lefkadę opanują Cro-maniacy ;) My też w tym roku Lefkada. Jedziemy w ciemno - mam nadzieję, że nie będziemy tego żałować... Czytałam, że na miejscu noclegi są o 20% tańsze, niż przez pośredników, a ci liczą sobie niebotyczne sumy...

No to rzeczywiście CRO opustoszeje i wszystko przez Arlij :D . My też w tym roku Lefkada.

My też Lefkada. Chyba trzeba już teraz kwatery rezerwować bo później miejsc braknie :P
markusg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) markusg » 14.01.2015 14:51

mszkudlarek36 napisał(a):
markusg napisał(a):

My też Lefkada. Chyba trzeba już teraz kwatery rezerwować bo później miejsc braknie :P

Kwatery już podrożały :).
Gdzie nie napiszesz to każdy odpowiada, że zarezerwowane przez CRO Forumowicza :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Odkryjemy miłość nieznaną...czyli Macedonia i Lefkada 2014 - strona 28
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies