JoannaG napisał(a):Arletko zdjęcia jak zwykle zachwycają Świetne
Kiedy masz czas na ich robienie? Mnie, podczas naszych wyjazdów, brakuje czasu na robienie zdjęć, rzadko mam okazje tak na spokojnie sobie popstrykać... Zazwyczaj któreś coś chce, albo pogania, albo chce iść gdzie indziej, albo cały czas coś mówi...
tak jakoś wszyscy wiedzą że ja jestem fanatykiem zdjęć i że to ważne dla mnie więc to respektują i starają się bardziej zadręczać tatę:).
Muszę oczywiście też ogarniać jakoś tą moją dwójkę i zdjęcia ale mam motywację bo lubię zdjęcia;)
demi-duox napisał(a):Lubię takie postrzeganie świata jak na Twoich zdjęciach
I Grecja taka zielona jakiej nie miałem jeszcze okazji widziec
Coś tam podesłałem na PW
dzięki za miłe słowa!:) i za PW też:)
Eunike1984 napisał(a):Pięknie tam!
Muszę przyznać, że powoli skłaniam się do zdradzenia Chorwacji... :/ Sprawiasz, że złapałam bakcyla
Świetne zdjęcia i piękne widoczki
wydawało mi się, ze w Chorwacji znalazłam swoje miejsce ale zaczynało nam czegoś brakować coraz bardziej...to coś jak na razie odkryliśmy w Grecji...ale wydaje mi się, że to po prostu chęć poznawania nowych krajów..Chorwacja nic nie straciła ze swej urody ale inne kraje też piękne...na dodatek gdy spełniają nasze wymogi co do charakteru wakacji to chcemy poznawać nowe...nie widziałam tego wcześniej ale dostrzegłam gdy wszyscy w tym roku nas pytali dokąd na wakacje? Chorwacja? a my: Nie, Grecja i zdziwienie.... Pora była na zmianę:)
Polecam, ja już jestem przytłoczona kolejnymi pięknymi miejscami jakie odkryłam w Grecji dzięki relacjom i już bym planowała a to tylko 1 raz wakacje w roku