Wracam do miejsca gdzie się zatrzymałam w relacji (czyli k3 dni w tył) bo tradycyjnie w weekendy nie włączamy komputerów.
Nie mogłam nie zauważyć tego zdjęcia
Nadia ma już opanowaną technikę i będzie rasową fotografką. Pięknie jej to wyszło. Brawo!
kmichal napisał(a):... wg mnie samo zejście na Milos jest gorsze od wejścia od strony miasteczka - trzeba bardzo uważać ... starszego niemieckiego plażowicza pomagałem zbierać ze schodków - troszkę siniaków zapewne sobie nabił ...
Sara76 napisał(a):Jak zwykle fantastyczna relacja, a zdjęcia są po prostu cudnie boskie
marr napisał(a):witaj ArliJ
fotki ... klimatyczne bo umiesz wypatrzyć miejsca i chwile które warto zatrzymać na dłużej
Pozdrawiam oglądam i czytam dalej
Lidia K napisał(a):Wracam do miejsca gdzie się zatrzymałam w relacji (czyli k3 dni w tył) bo tradycyjnie w weekendy nie włączamy komputerów.
Nie mogłam nie zauważyć tego zdjęcia
Nadia ma już opanowaną technikę i będzie rasową fotografką. Pięknie jej to wyszło. Brawo!
kmichal napisał(a):... niestety do wodospadów nie dotarliśmy chociaż "obwodnicą" Nidri jeździliśmy chyba codziennie ... widzę, że jednak to był błąd - szkoda może jeszcze będzie okazja ...
... na "prawie" najwyższy szczyt też mieliśmy się wybrać ale zawsze coś okazywało się ważniejsze i nic z tego nie wyszło ...
... mam nadzieję, że jednak autko po odpoczynku nie sprawiało już problemów ...
Pozdrawiam i czekam na cd...
arabesqa74 napisał(a):Pięknie! Mam nadzieję, że "motoryzacyjnie" skończyło się ok. Zdjęcia na tapetę! Fajny efekt "starości", spłowienia.
Lidia K napisał(a):ARLE-tka - tak ma na imię moja siostra.
Lidia K napisał(a):HDR
Lidia K napisał(a):Nieźle, teraz widzę jak mało widzieliśmy. Widoki, wodospady, Vasiliki.
GOLDEN napisał(a):Piękna jak zawsze ta Grecja......
Szkoda,że twoja połowica nie znalazła jachtu Jona Therego Chyba na jego miejscu też bym się troszku rozglądał
Roxi napisał(a):8O
Podziwiam Twoje dziewczyny, że tak dzielnie zwiedzają! Ja bym chyba już zaczęła marudzić
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe