Fajny wschód księżyca się Pani trafiłPotter napisał(a):
Koniec-ciponiecPotter napisał(a):THE KONIEC
dziś Faro 438pln ... co myślisz?
mysza73 napisał(a):
dziś Faro 438pln ... co myślisz?
szypkilopez napisał(a):Witam, fantastyczna relacja - naprawdę! Ja w tym roku też wybieram się na Korfu z cała rodzinką, też w maju - 15 - 21 - mam do Ciebie kilka pytań, jesli możesz będę wdzięczny...
- jaka miałas przeciętna temperaturę powietrza podczas pobytu i czy woda była ciepła, tzn. na tyle by się swobodnie kąpać?
- czy w czasie objazdówki napotkałas na patrole Policji (zamierzam w 6 osób przemieszczać się samochodem po wyspie...
- czy wypożyczając samochód (koszt wypozyczenia plus koszt ubezpieczenia) w biurze pobierają jakąś kaucję np. zabezpieczają sobie daną kwotę, często nie małą na karcie kredytowej wypozyczającego?
Buber napisał(a):Się dopiszę, na wszelki słuczaj, jakby mnie jakieś Korfu dopadło.
Sara76 napisał(a):Buber napisał(a):Się dopiszę, na wszelki słuczaj, jakby mnie jakieś Korfu dopadło.
Mnie dopadło, właśnie po tej relacji. Ale myślę, że w przyszłym roku też będzie Grecja i to również Twoja zasługa - mam na myśli relację z Rodos i Santorini. No i Santorini w wydaniu Potter i Myszy. Ps. No i Kos Potter z innego wątku