Tronu nie znalazłam
Zapisuję!
Pięknie
Mikromir napisał(a):W sezonie na Korfu wołali 8E za komplet.
Potter napisał(a):piekara114 napisał(a):A to niedługo będzie letnia odsłona Korfu i jego plaż :
Też miałam taką nadzieję . Ale ktoś tu sie miga ... .
Mikromir napisał(a):Potter napisał(a):piekara114 napisał(a):A to niedługo będzie letnia odsłona Korfu i jego plaż :
Też miałam taką nadzieję . Ale ktoś tu sie miga ... .
Nie no spoko, bardzo interesująca relacja by była... Mogłabym podać godziny wydawania śniadania, lunchu, przekąsek i obiadokolacji oraz smaki lodów na all-in... Rozkład jazdy lokalnych autobusów... Cennik w miejscowym biurze podróży... Same ciekawe rzeczy...
Bo w przeciwieństwie do Potter, po przejechaniu autokarem trasy z lotniska do hotelu porzuciłam kategorycznie wstępne plany wypożyczenia samochodu i samodzielnej jazdy po wyspie w szczycie sezonu. Szczególnie, że moja towarzyszka podróży zrobiła se prawo jazdy całkiem niedawno i całą jej energię pochłania na razie opanowanie trasy z roboty do domu... a ja z dzieckiem nieletnim i niewinnym byłam... Nie śmiałyśmy więc podejmować zachowań ryzykownych. Zamiast tego oglądałam ekwilibrystyczne sztuczki kierowców autokarów - bezcenne, gdy mur jest oddalony od każdego z lusterek na grubość lakieru, a z naprzeciwka nadjeżdża właśnie fafnasty autobus do wyminięcia...
W związku z tym wszystkim właśnie tron Kajzera i wiele innych ciekawych miejsc mogę sobie zobaczyć najwyżej w relacji Potter. I tego się trzymajmy... ...bo tych plaż w sezonie chyba byście jednak nie chciały oglądać... :lool:
Ale i tak było trochę fajnie...
piekara114 napisał(a):Mikromir napisał(a): Rozkład jazdy lokalnych autobusów... Cennik w miejscowym biurze podróży... bo tych plaż w sezonie chyba byście jednak nie chciały oglądać...
Prosimy choć o tyle....